Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Natáčela jsem poctivě každý díl :D Teď se sama sobě divím tak, že bych nejradši dala 3*, ale za ty doby kdy na mě nesměl nikdo promluvit když v TV šli Čarodějky..1. série - 7/10; 2. série - 6/10; 3. - série 8/10; 4. - série 9/10 5. - série - 9/10; 6. série - 9/10; 7. - série 9/10 ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pro mě doslova srdcová záležitost, protože tenhle seriál jsem jako jediný viděla úplně celý několikrát už od malička a strašně ho mám ráda. Je vtipný,zajímavý pro mě jako dělaný. Obsazení super(až na Shannen Doherty kterou prostě nemůžu vystát)ale ty triky v prvních sériích děsné :-D. O nějakém trháku nemůže být řeč ale taky to není úplný propadák každý máme svůj vlastní favorizovaný seriál a tohle je ten můj :-).// S odstupem času mi docela dost vadí fakt, že v poslední sérii, kterou jsem viděla maximálně dvakrát nemohli tvůrci nechat 3 sestry tak jak jsou a přidali k nim naprostou zbytečně Billie a Christie(což mě naštvalo i po herecké stránce). Ano tento seriál skutečně není naprosté mistrovské dílo a i když má skutečně své kouzlo, které mu rozhodně upírat nemohu, pak musím říci, že je to občas docela dost naivní. Vadí mi části, kde se seriál stále točí kolem maličkého Wyatta nebo ve výše zmíněné poslední sérii kolem Billie a Christie a kouzelnické školy. Co naplat ne vše si udrží svou laťku stále stejně vysoko. Nebude trvat dlouho a tenhle seriál v mé topce nahradí něco jiného. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jako "teen" jsem tento seriál milovala a stále budu:) Phoebe, Piper, Prue a Paige. Nádherné ženy a geniálními schopnostmi obdařeny mocné čarodějky. Luxusní úvodní znělka ♫ How Soon is Now od Love Spit Love ♫. V každé epizodě úvodní záběry na San Francisco a jejich nádherný, skutečně existující barák:) Nejlepší jsou zhruba první tři série, poté začala již kvalita znatelně upadat, a už to zkrátka nebyly ty čarodějnické holky jako na začátku. Plus oceňuji skvělý dabing hlavních představitelek. Nejvíce jsem si oblíbila Kateřinu Lojdovou, při jejímž hlasu si doteď v každém filmu vybavím rozvernou, vtipnou a milou Phoebe. Výborné epizody, správně béčkoví démoni, mocná zaklínadla, Kniha Stínů, a jeden z největších démonů, s jakým se nejspíše setkaly. Samotný Zdroj. Čarodějky v sobě mísí humorné, hororové i dramatické prvky, a pro mě tato kombinace excelentně funguje. Jako výstavní kousky si opatruji několik epizod na VHS:) ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Odjakživa jsem je se zatajeným dechem sledovala, ale jak dílů přibývalo, ztrácela jsem o ně zájem. Až sedmé řadě jsem přišla opět na chuť, protože je postaven na odlišném základu. Dřívější díly byly jaksi oddělené a provázel je jen jednoduchý spojující děj. V každém díle na ně zaútočil démon, ony ho zabily a to samé stále dokola. Novější série jsou propletené mnohem důkladněji a končí (jako na draka) v té nejnapínavější chvíli. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Alyssa Milano má fobii z hloubky vody a bylo pro ni problematické dělat ve dvou epizodách podmořské scény. (newpage)
  • Ve 4. epizodě 6. série s názvem "Tři blondýnky" se měly objevivší se sestry původně jmenovat Spellmanovi. Jejich příjmení bylo ale změněno na Stillmanovi kvůli tomu, že příjmení Spellman má Sabrina (Melissa Joan Hart) ze seriálu Sabrina - mladá čarodějnice (od r. 1996). (LittleMonste)
  • Paige (Rose McGowan) je se svými pouhými 165 centimetry nejvyšší ze sester. (Kity162)

Reklama

Reklama