Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

Laputa 

všechny recenze uživatele

Chci jenom říct: Tia Carrere si asi myslí, že objevila ameriku soudím podle jejího namyšleného výrazu v každém díle. Tyhle ženy jsou pro film(seriál) to nejhorší co ho mohlo potkat. Režisér si vždycky myslí, že když tam nechá se producírovat trochu hezkou babu, kterých po světě běhají miliony tak, že je všechno zachráněný není. Ony totiž absolutně neumí hrát. ()

Ashnobe 

všechny recenze uživatele

Tia Carrere je sice půvabná, to ano, její pomocník inteligentní a důvtipný, ale zkrátka mi jejich příběhy přijdou stereotypni - po několika dílech už je to jen dokola o tom samém, akorát v jiné zemi. Kulisy jsou mizerné a prostředíaž nepříjemně zavání nedostatkem peněz. "Bad guys" jsou neuvěřitelně tupí a neohrabaní až je to do očí bijící a poslední kapkou abych se na tento seriál už nikdy nedíval byl díl, kdy se Sydney Foxová se svým pomocníkem vydala do Československa (!) hledat pohár knížete upíra... děkuji, nechci. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Každý díl tohoto seriálu je dá se říct o tom samém. Zjistí kde je poklad, najdou poklad, poklad jim ukradnou, bojujou o poklad, mají poklad. Sice to není pořád ale často. Jinak se na to příjemně kouká. Příběh je většinou zajímavý a nápad je to neotřelý akorát ty herci jsou krapet prkenní. Ale co, jako malý jsem na to rád koukal dneska se na to taky kouknu akorát tak při nejhorším případě sucha v TV. Jinak bych ještě povznesl titulní znělku, která je celkem pěkná a jako malý jsem si ji rád prozpěvoval. (62%) ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím na základě prvního dílu, teda musel jsem se nějakou dobu řádně vyřehtat. Ale vážně. Vypadá to na hodně pohodovej a oddychovej průměr. Evidentně to bude hodně hodně naivní a bez žádných ambicí na reálnost děje (já ty ix set let starý mechanismy, který jsou všem na očích a nikoho nenapadlo se jich za celou dobu dotknout, takže jsou připraveny až do doby, než na to nastoupí naši hrdinové, prostě moc neberu). Ale zábava to je dobrá, hlavní hrdinka je pěkná a pravidelně machruje pěknou podprsenkou, tak proč to v oddychovém tempu nedokoukat že... ;) ... No nevím, někdo tu psal, že první série má stabilní a kvalitní úroveň. Pár dalších dílů první série mě teda utvrzuje o opaku a vidím jen dramaticky sestupnou úroveň. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mně se z toho seriálu vybavuje exotická Tia Carrere hrající profesorku historie a taky někdy i hysterie, blondýnka Katheryn Winnick a také snaha rozproudit to novým směrem. Jenže co bylo zpočátku svěží, začalo po čase upadat do sterilní nudy. Dobrodružný seriál, který přesto řadím k tomu lepšímu, co v seriálové produkci vzniklo. 60% ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • V roce 2015 byly všechny epizody remasterovány do HD rozlišení v širokoúhlém formátu pro televizní vysílání a vydání na DVD. (Johnny.ARN)
  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)
  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)

Reklama

Reklama