Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (102)

Motinski 

všechny recenze uživatele

What if ma milo prekvapilo. Bál som sa toho. Po prvej časti s Peggy dokonca dosť lebo ma nebavila skoro vôbec ale potom som sa rýchlo chytil. Jedna z najoriginálnejších Marvel chuťoviek kde sa búrajú hranice, funguje zábavnost a humor a všetko srší nápadmi. Scenáristicky sa tu s tým neskutočne vyhrali. Jednotlivé epizódy síce nie sú na rovnakej úrovni ale viac bolo toho čo mi sadlo. 1.séria 7/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Marvel nám nachystal další seriál, tentokrát animovaný. Každý díl o něčem jiném, což nám dává možnosti prozkoumat multivesmír. První díl nám už podle názvu a ukázek naznačil, co by se stalo, kdyby se supervojákem místo Stevea stala Peggy. další díly jsou lepší. Máme tu například možnost vidět T'Challu jako Star-Lorda, zlého Dr. Strange, zombíky nebo válku s Ultronem napříč multivesmírem. Každý díl je dost odlišný, ale v celku se mi líbily a vše vyvrcholí epickým finále, takže za mě spokojenost. Budu se těšit na další sérii. "Buďte rád, že tu můžete být." ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Multiverse do filmového světa MCU přijít (bohužel) musel, což nepochybně bude vést k stále více a více zamotaným příběhům. What If...? je hrozně zajímavý pohled co-by-kdyby, ale asi by mi prostě vyhovovalo více, kdyby multiverse zůstal v komiksech, popřípadě v tomto seriálu. Forma animáku je fajn, je to něco jiného a má téměř neomezené možnosti akce a nápadů. Nejsilnějším kalibrem je tu asi Strange, respektive Benedict, kde se objeví, tam to stojí za to, jen je škoda, že poslední díl trochu ztratil oproti osmé epizodě, ale propojení všech předchozích (zdánlivě nesouvisejících) příběhových linií bylo zajímavé. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jádru jsou to pohádky, nad kterými nebudeme nijak jásat ani skákat do stropu, ale tím, že jsou označkovány Marvelem, jsou už samy o sobě divácky zajímavější. Nic výraznéhé, zapamatovatelného nebo převratného, ale na daný moment dokážou uspokojit - krásné čisté animace, zábavný děj každého dílu a vlastně celkem příjemné zpestření pro fandy Marvelu. Výhodou je, že celou What If sérii vlastně můžeme i vynechat a nic nám z hraného MCU (pravděpodobně) neuteče. Problémem zkrátka ale je, že jsou to pořád "jen" pohádky, a tak můžou po čase trochu nudit a donutit diváka koukat občas na hodinky.... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem sledování animovaného Marvelu odkládal, i díky tomu, že po uzavření třetí fáze už mě tolik nebaví.  Nápad zní zajímavě - co kdyby se něco stalo, jak by to změnilo svět superhrdinů z Marvelu, který známe? Problém je, že provedení už tolik nenadchne. Animace není žádný zázrak a některé postavy si ani nejsou podobné, což je rušívé, když mluví hlasem originálních postav. Navíc, aby si to člověk mohl užít, tak musí mít Marvel nakoukaný. Nápady jsou tedy zajímavé a jako jednohubky se to docela dá sledovat, ale pokud by to člověk neviděl, tak by o moc nepřišel. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (143)

  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Peggy Carter (Hayley Atwell) představuje v tomto díle variaci na postavu Captain Britain. Ten se poprvé objevil v komiksech v říjnu roku 1976 pod jménem Brian Braddock. (Frca)
  • V hangáru Collectora se vyskytuje mnoho známých kosmických lodí z MCU. Je zde kosmická loď Nova Corps, která se vyskytla v prvním díle Strážců Galaxie (2014), Dále loď, kterou přiletěli osvobodit Asgard Thor, Valkýra a Hulk ve filmu Thor: Ragnarok (2017), loď z Avengers: Endgame (2019), ve které letěl Thor s Rocketem na Nidavellir pro Thorovu zbraň Stormbraker, či loď Wakandy. (Frca)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama