Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po Charově povstání se Hathaway Noa postaví do čela vzpoury proti Zemské federaci. Osud mu ale změní setkání s nepřátelským důstojníkem a tajemnou ženou. (Netflix)

Recenze (3)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Neskutočná bomba!!! Bezkonkurenčná animácia, skvelé postavy na oboch stranách, perfektný soundtrack, obrovský dôraz na detail (ten ma až zaskočil), prepracované bitky, fighty, či prestrelky a to najdôležitejšie: Ešte nikdy som nezažil doslova HOROR z toho aká hrôza prichádza keď sa stretnú gigantické mechy a začnú po sebe strieľať a dávať si do držky v obývaných oblastiach!!! Takúto pecku som nečakal, a ešte teraz ju príjemne rozdýchavam!!! Neviem sa dočkať ďalších dielov!!! ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele

Takto má vypadat skvělá animace, sountrack, příběh, postavy. Další z řady překvapení, které jsem objevil díky Netflixu. Problémy jsou dva. Místy mě to nudilo. Film kdyby byl o 10-15 minut kratší, bylo by to lepší. Druhým problémem je to, že akce je skutečně málo. Jedna hned na začátku a trvá ani ne minutu, další dvě bojové pak mají cca 10 minut dohromady. V tomto ohledu jsem čekal více. ()

Reklama

Reklama