Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Faye 

všechny recenze uživatele

.„V každé hře a v každém podvodu, je vždycky podvodník a je vždycky podvedený. Finta spočívá v tom odhadnout, když jsi ten druhý, jak se stát tím prvním“. Kdybych se dokázala oprostit od klasiky „Sbal prachy a vypadni“ asi bych dala vyšší hodnocení, ale já jsem to nedokázala. Přesto se mi film, kde šustí peníze „ krásná nová bankovka, symbol naděje, čistá a pevná, navíc pěkně voní.“, hrají se šachy (na šachovnici i ve skutečnosti a rozehraných partií je mnoho) docela líbil. Takže zatím nechám hodnocení jako pat za 3* a rozhodně se podívám ještě jednou! „Čím složitější hra tím komplikovanější protivník!“ A tahle hra byla zatraceně.. kombinačně. složitá. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Naším největším nepřítelem je naše představa. Naše EGO!" A troufám si říct, že ego Guye Ritchieho je hlavním problémem tohoto filmu. Forma filmu tvářící se cool (a cool teda je) zakrývá už i tak dost děravý scénář, kterému ještě podkopávají nohy neustálé monology hlavního hrdiny, ztvárněného Jasonem Stathamem. A tak nějak začne být jedno, kdo s kým o čem, proč a pro koho! Z totálního průšvihu film zachraňují herecké výkony, výtvarná stránka filmu a sakra dobrý střih. Zaděláno bylo navíc. Škoda. Takhle jenom režisérův talent onanuje nad vlastním egem! ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Spojenie akcie a šachového umenia s Guyovou réžiou mi už dávnejšie vŕtalo v hlave a v budíčku. Som nakoniec rád, že som tento snímok so Stathamom masívne ochlpeným v tvárovej a hlavovej časti videl, aj keď sa určite nejedná o vrchol jeho tvorby. Ako jednorázovka však neuškodí, aj keď by som prijal viac akcie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se po fiasku s "Trosečníky" chtěl navrátit na půdu originálních a vizuálně působivých gangsterek, pozval svého oblíbeného Stathama a hodil na něj paruku a pokusil se o chytrou a překombinovanou gangsterku, která na rozdíl od jeho předchozích počinů, měla mít vážnější tón. Bohužel se ke svým prvním kouskům, ani zdaleka nepřiblížil a ve výsledku zůstala jen chabá a nezábavná podívaná, která měla skrývat překvapivou pointu, která však působila hodně přepáleným dojmem a cesta k ní byla absolutně nezajímavá. Kdyby Ritchie nenatočil "Sherlocka Holmese" asi bych na něj zanevřel. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžce podhodnocený film.!! Tohle není klasický Guy Ritchie! Vypadá to že s tímhle filmem udělal krok novým směrem,A VELICE SE MU TO POVEDLO!, ale zjevně na to ""Ritchiovští"" fandové nebyli připraveni..... Vypadá to, že si Guy (pokud bude pokračovat tímto směrem) bude muset najít jiné... Každopádně mě si tímto snímkem získal. A pomalu si začínám i opravovat názor na "Stathama" Po (čistá práce) jeho druhý velice slušný výkon. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno