Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— They grow up so fast, our students. — Může Filoni prosím někdy udělat něco bez Ahsoky? Chápu, že je jako jeho vlastní dítě, ale přijde mi, že Ahsoku procpe úplně všude a kolikrát i na úkor kánonu. Epizody s Ahsokou mi přišly úplně nadbytečné a navíc narušující léta ustanovený kánon. Epizody s hrabětem Dooku jsou ale skvělé, rozhodně mohlo být z jeho života ztvárněno i více událostí. Tales of the Jedi je totiž zajímavým konceptem, který mi ale ve výsledku přijde vcelku nevyužitý a doufám proto, že se do budoucna rozroste o další příběhy a střípky dobrodružství méně známých Jediů a Padawanů. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Hezký mišmaš, který má potěšit fanoušky, ale reálně z toho je jen plácnutí do vody. Linka Ahsoky je dost random a nenabídne nic víc než cool inkvizitora. Dooku je fajn, ale tři čtvrthodinové epizody jsou pro takovou postavu nedůstojné. Kdyby Tales byly novým seriálem, kde by se každá série zaměřila na jeden hlavní příběh, tak bych jásal. Mít 6-8 epizod o Dookuovi, tak všichni budou Filoniho opět zbožňovat. Takhle jsem rád, že to připomíná Clone Wars, ale koncepčně to není žádná sláva. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som jeden z najväčších fanúšikov Star Wars, videl som doteraz snáď všetko, čítam aj komixy z ktorých viem oveľa viac o našich hrdinoch. No v poslednej dobe sa pri Hviezdnych vojnách nejak nudím. Pred týždňom som opäť pozrel moje najobľúbenejšie - Epizódu I, II a III a len tak som to zhltol, zase skvelý zážitok, no pri dnešných seriáloch sa nejak neviem do toho dostať, už sa prestávam tešiť aj na seriál o Ahsoke. Narážam na nudnú druhú sériu Mandaloriana, celý seriál Boba Fetta, príšerného Andora, trápne japonské Visions a teraz aj toto - Tales of the Jedi. Nebola to katastrofa, ale nedostalo ma to. Áno, je tu zaujímavý zrod Anakinovej padavanky Ahsoky a tiež mladý Qui-Gon Jinn a jeho učiteľ Count Dooku, ale inak to ako sa hovorí stojí za vyližprdel. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Přístup Disney ke Star Wars je strašnej. Viz nelogickej Obiwan nebo Episoda 9, která je absolutní nonsense. Tohle se ale povedlo a je to právě protože za tím stál Dave Filoni. Všech šest dílů se točí hodně okolo Count Dooku a Ahsoky Tano. Dozvíme se zde spoustu věcí, který nám chyběly u filmů a který nám doplnily střípky do skládanky. Dal jsem to na jeden zátah a bylo to super. Plus až a pár detailů krásná animace. PS: Strašně mě mrzí, že novou sérii nepřevzal Filoni :( ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na spravení chuti po nemastných neslaných Povstalcích ideální. Krátké, výborně napsané a zajímavé příběhy. Kromě Ahsoky je výborný především Dooku, jehož dabér napodobuje nenapodobitelného Christophera Lee tak, že málem z každé repliky zamrazí. Působivé. A skvělá je i hudba, Kevin Kiner během těch let působivě vyzrál. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Robot, který hlídá senátorova syna, patří do tzv. Binary loadlifter („binární zvedači“), kteří byly sestrojeni zejména na těžkou a jednotvárnou práci. C3PO ve Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) Owenovi říká, že to byla jeho první práce, programovat tento typ robotů. (Veskoslav)
  • Epizoda si dějově odporuje s knihou „Ahsoka“, která popisuje stejné události jinak. (Cardo)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama