Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla OBROVSKÁ sračka. Tohle je jeden z nejhorších filmů které jsem kdy viděl. Můžemi někdo vysvětlit odky můžou mít panenky spolu sex? Ach jo. Příběh je totálně debilní, postavy jsou debilní a hudba je směšná! Atmosféra totálně zmizela,vtipy nejsou vůbec vtipy! Ani sekundu sem se nebavil! Za mě 0/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lepší návrat si Chucky asi přát nemohl. Po poměrně slabší trojce a deseti letech čekání přichází zpět, ukáže nám svou starou a háže jednu hlášku za druhou. Osvěžit horor komediální stránkou se ne vždy povede, ale zde je třeba Ronnymu vzdát čest. Hodně dobrý mordy, dost dobrý humor (rýpání Tiff do Chuckyho, že nůž je zastaralej, že jsme už v devadesátých letech - to k čemu se pak Chucky nechá vyhecovat stojí za to, stejně jako jeho následná narážka na Hellraisera - ostatně, pořádně si všímejte hned v úvodní scéně v policejním skladišti, co tam mají za hezkou sbírku masek), panenkovskej sex a navrch klasicky špičkovej výstup Alexise Arquetta, tenhle herec prostě není normální, většinou odehraje jen krátký výstup ve vedlejší roli, ale dá do ní všechno, stejně jako tady, tady je prostě úžasnej. Povedlo-li se někdy skloubit horor a komedii, pak v tomhle snímku. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kinky camp full on. Jestli se série Chucky někdy brala vážně, tady po tom není památky a jde o nezřízenou absurditu, co se vnímá jako nezřízená absurdita odkazující na sebe sama i jiné hororové klasiky i soudobé trendy. Je dnes těžko pochopitelné, že se proti téhle sérii vedly protesty a byla vnímána jako jedna z nejškodlivějších věcí, co v kinematografii vznikly, která zkazí celou generaci. Tohle je hezká romantická komedie se vším všudy. I s gore. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak nám Chucky již potřetí vstanul z mrtvých a jeho návrat je po slabé trojce vskutku velkolepý. U tohoto dílu jsem bavil nejvíce, jelikož je kromě hororu spíš už více komedie. Co se týče samotného dílu, tak se jedná již jen o pouhé natahování příběhu, ale to vůbec nevadí. Miluji film FRANKENSTEINOVA NEVĚSTA a Chuckyho nevěsta se jí velice podobá, navíc se na tento starý film ze třicátých let zde odkazuje. Chuckyho nevěsta si zakládá na pohledně odporných panenkách, vraždách (policajt co je zabit hřebíky ala Pinhead, rozbité zrcadlo nad milujícím se párem nebo rozšrotovaný chlap kamionem), krásné Jennifer Tilly v sexy erotickém kostýmku a minišatech (bohužel je ve filmu asi jen prvních dvacet minut) a především na humorných scénách a hláškách, kdy Chucky je uložen do ohrádky pro děti, poté kouří trávu nebo souloží. Z této scény si navždy odnesu hlášku: "Chucky, máš gumu?"/ Vždyť já jsem celý z gumy." [2400. hodnocení, 113. komentář, 55%] ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama