Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu se může směle považovat za výborného režiséra přes restarty. Dokázal nemožné když vrátil na hororovou mapu důstojně pana Krugera s mistrem Jasonem. Ještě dříve ovšem vdechl znovu život do zlobivé panenky Chucky. Odlehčený příběh mě sednul a potěšila vynikající narážka na jinou legendu Hellraisera. Za nejlepší scénu považuji, jako asi každý, sexuální chvilku ve které se Tiffany ptá jestli má Chuck gumu, ten jí odpoví že je přece celý z gumy, tak nač. Nač jej ona upozorní že z plastiku. Chucky ve spojení s Tiffany se moc neupejpali a jejich vraždící apetit byl ukojen 10 kousky. 50% PS: Málem bych zapomněl na vynikající playlist. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět ve své staré formě a je pěkně nadržený. Když se k němu připojí naprosto stejně zvrhlá Tiffany je o zábavu postaráno. Bylo na čase aby tato série přišla s něčím novým, protože trojka už byla na hranici průměru a její kvalita byla nic moc. Zde si stejně jako mnozí budu ještě dlouho pamatovat hlášku, se kterou Chucky zabodoval při svém sexuálním řádění. Líbilo se mi technické provedení jednotlivých vražd, které bylo hodně nápadité a ještě neokoukané. Hřebíky a střepy prostě dokáží udělat pěkně morbidní show. Jennifer Tilly byla k sežrání v těch uplých hadříkách a milenecká krize obou psychopatických panenek k popukání…7/10 ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)
  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama