Reklama

Reklama

Možná přijde i kouzelník

(pořad)
  • Slovensko Možno príde aj kúzelník
Komedie / Hudební
Československo, 1982, 16x50 min

Kamera:

Petr Čepický

Účinkují:

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jiří Korn, Zdeněk Srstka, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Ondřej Havelka, Jaroslava Kretschmerová, Josef Dvořák, Jaroslav Čejka (více)
(další profese)

Zábavný cyklus Možná přijde i kouzelník se zapsal nejen do zlatého fondu televizní zábavy, ale především do paměti několika generací televizních diváků. Zásluhu na tom má především trojice jeho moderátorů Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Jiří Korn a jejich jedinečný humor, který uplatnili napříč každým dílem tohoto legendárního cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze (193)

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejzábavnějších dvojic v historii televizních obrazovek. Dnes už legendární Karolína Kaiserová zkoušená z látky z roku 1989, Jiří Lábus jako Alan Delon, Lůďa, Maryša či referent Kubert, kterého z toho může dostat jedině Staník. A ty se ptáš co já!!! ... Už to bude rok. Tak tě tedy vítám, vidět si mě chtěl. Teď zas abych šel, co? ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Tak už jdeme do finále a poslední tóny zní, to vše se chystá spousty dní. Kdo tu byl jednou, příště se vrátí s naší partou rozehranou nashledanou..." K tomu, co píše kolega Tosim: písničky reálného Československa se mi taky vesměs hnusí, ale to se týká spíš pořadu Abeceda. V MPIK je totiž každá jednotlivá píseň parodována nebo zvrácena ad absurdum (jistě si všichni vzpomínáme na "A ty se ptáš co já?" Jaroslavy Hanušové). Ale hlavně - tenhle cyklus přímo přetéká mystifikacemi a ty já miluju. Věřili byste, že znám jednu paní, která si dodnes myslí, že Miloš Kopecký měl identického dvojníka pana Bílka? A jednou před lety jsem si v novinách přečetl článek, jehož autor si skutečně myslel, že J. Hanušová je Lábusova manželka. :-) Jinak ještě musím pochválit předčasně zesnulého Jiřího Wimmera a neuvěřitelného Jaroslava Čejku. Ti se tady taky pěkně vyřádili. 90 % ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Možná přijde i kouzelník". Prišiel tam niekedy ten kúzelník? Ja si veru na žiadneho nespomínam. Ale to je jedno. Hlavne, že si viem dodnes úplne živo predstaviť trojicu, ktorá to uvádzala. Lábus, Kaiser, Korn. Boli skvelí. No inak to bola len taká strojená, škrobená socialistická estráda. Najmä tie hudobné vložky boli otrasné. Tie sa striedali s niekedy celkom dobrými, humornými scénkami. Tvrdá cenzúra to držala na uzde. Ako som však už spomenul, moderátorské trio bolo super. ** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z klasik československé zábavy, která by rozhodně neuškodila zopakovat na nějaké té naší televizi. Alespoň by dnešní haranti viděli, čemu se říkala zábava – dneska už každý čumí na youtube, nekonečné debilní seriály a rádoby vtipné pořady uváděné Boučkem, Cibulkou, Sokolem nebo Marešem – přitom jsou to obyčejní dementi – trojka Labus, Korn a Kaiser – to byla svého času kvalita a některá čísla – scénky jsou nezapomenutelné… ()

Bartoloměj 

všechny recenze uživatele

v dnešní době vtipných a častých estrád, už bych neměl šanci hodnotit, neb mi stačí jen zahlédnout jakoukoli taškařici tohoto ražaní a naskakují mi pupeny zvící kachnich vajec, ale tenkrát nic takového nebylo a mi si o každém díle vyprávěli ve škole. jo a taky jsem doufal, že jednou tam bude i ten kouzelník... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (27)

  • Mezi lety 1982 a 1992 postupně vzniklo 17 dílů, včetně jednoho vánočního a jednoho silvestrovského. (Kmotr76)
  • Kúzelník naozaj nakrátko do programu prišiel až v 17.dieli, ale už do prázdneho divadla a predniesol iba jednu vetu: "Toľko rokov ma čakajú, toľko rokov ma volajú a potom kedy si človek spraví voľno, tak to nikoho nezaujíma." Starého kúzelníka stvárnil preoblečený a namaskovaný Oldřich Kaiser. (Raccoon.city)
  • Okrem 7. a 18. dielu sú všetky diely číslované aj v úvodných titulkoch programu (slovne, tzn. napr. Diel prvý). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama