Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 1

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

Avathar odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotku som ešte strávil, ale toto dementné pokračovanie mi naozaj vyrazilo dych. Nielenže divákov v prvej polovici trápne vodí za nos, ale čo je horšie podobný pocit bude mať divák aj po dopozeraní tohoto výsostne debilného filmu! Kým jednotku zachránili pred úplným stahnutím na dno filmových splaškov známe tváre, pri tomto počine niet o čom hovoriť. Herecky najlepší je vo filme asi Johnny Messner, aj keď to stále nie je žiadna sláva a jeho bezvýznamné pohľady a krčenie čela tomu nijak nepridajú. Tešiť sa môžete aj na perličky z úst hlavných protagonistov ( „To je tá najväčšia anakonda akú som videl!“ ). Digitálne anakondy sú nedôveryhodné a po čase začne to vrieskanie a behanie nudiť k smrti. Ja sa len modlím, aby film nezarobil dosť na ďalšie pokračovanie. ()

jondzavid odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozne trapné pokračovanie, ktoré je miestami tak debilné, že sa dá na ňom zasmiať, ale aj napriek mojim béčkoidným očakávaniam ma tu nič a nikto (ten casting bol fakt príšerný - už tam tuším len Eskimák pardon Inuit chýbal a bolo by to correct) nezaujal. A tú jednu * by som nedal, ani keby to išlo priamo na videotrh, kde sa podobne kvalitné snímky (aj keď aj taký Pytón sa mi páčil viac) lepšie uplatnia. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +sem tam prostředí, film mě nijak neurazil, já říkám námět -film nijak nenadchne, celí je to jedno velký klišé, tak nějak vyšumí/// No na film jsem se hodně těšil, dokonce jsem tehdy zvažoval návštěvu kina. Nakonec jsem dal přednost VHSce. No a řeknu to na rovinu, rád bych dal filmu 3*. Přeci jen když zavřu všechny 4 oči, tak jsem se alespoň nenudil. Film mi utekl rychle, jen postrádám větší hloubku. Prostě dalo se z toho vytřískat více. Třebas herci, tady nijak neoslní, ani herectvím (já křičím protože vidím hada, pořád křičím) ani obsazením, ale kdo ví, třebas za 5 či 10 let se na to rádi podíváme a řekneme si jak byl ten herec tehdy mladej (viz. Owen Wilson v původním filmu). Slušná je jen atmosféra, která téměř vyděsí, určitě více než ty anakondy. Jinak mírné překvápko na závěr, vždy přežije hlavní hrdina a hrdinka, tady je tomu jinak. PS: Za všechno může ta opice. I za celí tento film :-)/// Celkem 49%/// ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Anakonda: Honba za krvavou orchidejí“ na mě dýchnul takovou old school snahou o něco, co by mohlo být i dobrodružné, na což jsem asi v danou chvíli měl docela náladu. Navíc je vidět, že tu nebyl vyloženě mizerný rozpočet, a tak se i sem tam podařilo natočit něco, co bylo koukatelné. Za mě to rozhodně není až takový propadák, jak se na databázích tvrdí. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Jóóóóó, hezkyyyyy já chci ještě jednou , ale pokud možno až budu umírat v bolestech, protože tohle mě dorazí bez trápení. Jako už si vemte to, že bohatá firma vyšle své product managery a vědce aby natrahali v džungli kytku. Tím prdel zdaleka nekončí. Partu tvoří :bílej američan, afroameričan, asiat amerického původu, portorikánec. Pak je tam taky : hodnej, křivej, drsnej a taky je tam ukecanej a máme tam i hysterku, a odvážlivku. Jéééééééé a taky je tam digitální anakonda v džungli , kterou nazývají Borneo / podle lesa a vody se to dá těžko vyvrátit či potvrdit/ . Pak už máme jenom finále, naštěstí se odehrává ve tmě, takže nic nevidíme, slyšíme jen sykot a řev. Pak to nasvítej a zachvíli jsou titulky. Bravooo, přežil jsem to . ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Slušných 12,8 mil. dolarů si během úvodního víkendu (27.-29.8. 2004) odnesl 25 milionový sequel filmu Anakonda z roku 1997. Po víc jak měsíci promítání si na konto připsal téměř 33 milionů. (imro)
  • Anakonda: Honba za krvavou orchidejí je první hollywoodský film, který měl světovou premiéru na Fidži. (imro)
  • Výprava jela na Borneo, ale anakondy žijí v Jižní Americe. (Mr.Hudson)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama