Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Okouzlující, zářivá Nicole ještě víc vynikla po boku toho trapného šaška. Dobře jí ho vybrali, aby ji nikdo nezastínil

danielK

danielK (hodnocení, recenze)

Tak v tomto filmu jsem poprvé viděl Nicole Kidman jako komediální herečku, proto se mi možná tento film tak líbil. Ona je skvělá.

tein

tein (hodnocení, recenze)

Film plný nudných stupidních a trapných situací neskutečně blbé (hranice naivnosti byla opravdu překročena hodně daleko) hlavní hrdinky, která se snaží získat namistrovanýho idiota. Já ani mé sestry a dokonce i rodiče jsme se nedokázali dívat až do konce. Proč se probůh něco takovýho vůbec natáčí. To Kidmanka opravdu musí vzít uplně každou kravinu kde jí nabídnou hlavní roli? Nikdy jsem ji jako herečku neobdivoval ale to, že nemá žádnou soudnost jsem netušil. Je pravda ale, že role totálně vypatlané blondýny se zmocnila na jedničku a občas to vypadá, že to ani nehraje :-)

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

Myslim si, že to má zbytečně malou recenzi, byla to fakt zábava... a Nicole Kidman to zahrála prostě bravurně, je to spíš taková blbovina, ale zábavná !

Kuba11

Kuba11 (hodnocení, recenze)

Opět vynikající Will Rerrell který se snad nikdy neokouká.Stále jeho nové originální vtípky.Vždy jak vstoupí na scénu stojí to za to.Věřím že kdyby byl film opravdu stupidní a scenář ubohej- Stačí povolat do zbroje Willa Ferrella.

Reklama

Reklama