Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Dovětek Studené války a poslední(?) možnost si udělat prdel a zároveň rozvíjet potenciální přátelství. Naivita, samozřejmě. Navíc herec Lassarda je soused Putinova pseudoimpéria, z Finska! Ale co na tom, že několik dalších ze sestavy následuje Gutenberga v opuštění potápějící se lodi, do popředí jde nová postava, je to ještě infantilnější i kamera amatérštější? Sedmička se neprojevila jako šťastné číslo a sérii ukončila, ale co, jde o cop jokes, tak proč by se lidi neměli smát, ať se děje, co se děje, že jo? ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavnej "Policajnej akadémii" patrili osemdesiate roky. Vtedy to bola sranda. Starý, dobrý Mahoney a partia šialencov okolo neho. To sa dalo. No v roku 1994 už mala táto americká, komediálna, filmová séria dávno odpočívať v pokoji. Siedme pokračovanie, pod názvom "Moskovská misia", je už len úplne zbytočné kopanie do mŕtvoly. Mlátenie prázdnej slamy. Absolutny prepadák. Drzá vypočítavosť. Trapná záležitosť. Nepotrebná hlúposť. Najhorší diel zo všetkých. Padlo to na dno. Proste odpad! ()

Reklama

janek85 

všechny recenze uživatele

Tento díl série Policejní akademie, je podle mě úplně nejhorší z ostatních dílů. Celý děj se táhne velice pomalu, až je to nesnesitelné, výkony herců nejsou, jak bývaly v ostatních dílech, jakoby už neuměli hrát ty dotyčné role. A ještě to, že v ostatních dílech bylo lepší obsazení, než tady v tomto. Efekty jakoby zmizeli, nebyla vůbec žádná akce, hudba ta je každý díl dobrá. Celkový pohled na tento film je takový, že je fakt nejhorší, je tam sice humor, ale je ho tam málo. Veškerým dílům jsem dal 3-5* , ale tomuto 2*.40%Přístupnost:přístupný ()

Santino7 odpad!

všechny recenze uživatele

Páni a dámy, tak toto sa vám už skutočne nepodarilo. Jednoducho v najlepšom by sa malo prestať a hotovo. Táto séria bola zo začiatku fajn, to priznávam, prvé tri časti pobavili. Lenže ďalej je to už len také tápanie, viacmenej zbytočné pokračovania, ktoré nepobavia ani omylom. Ten humor je tu neskutočne silený, až mi bolo trápne. Nečudujem sa, že v tejto moskovskej misii odmietli účinkovať hneď niekoľkí, pretože ten scenár je naozaj príšerne stupídny. Skôr ma udivuje, že niektoré stálice vydržali až doteraz, ako napríklad Winslow, Graf, Gaynes atď ... No a Ron Perlman, tak jeho účasť ma už asi neprekvapí vážne nikde, on je priamo magnet na lacné filmy - aby som však nekrivdil, má aj zopár tých vydarenejších. Rozmýšľal som, že dám aspoň tú symbolickú jednu, keďže som to vydržal dopozerať až do konca ale bolo by to nespravodlivé a hlavne neadekvátne oproti ostatným takto hodnoteným filmom, takže nedá sa. Nikdy viac. 0/5 ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Když se díváte na sedmý díl Policejní akademie, je vám vlastně smutně po těle. První tři díly byly bezkonkurenční, čtyřka ucházející, pětka a šestka už slabé jak čajíček a tohle... tohle je vlastně prachsprosté kopání do mrtvoly. Hraje už tam pouze hrstka původního obsazení, Lassard už je totálně vygumovanej, chybí tomu vtip a celé vám to vlastně připadá jako taková parodie původních filmů. Ale vlastně našly by se tam i pozitiva, třeba v délce stopáže snímku nebo v jediné, skutečně alespoň trochu vtipné scéně ze začátku filmu, kdy Tackleberry něco vysvětluje o zbraních. A to je také všechno, co si z filmu pamatuju. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)
  • Když kadet Connors (Charlie Schlatter) ukazuje Rakovovi (Christopher Lee), jak postoupí ve hře dál, je ze záběrů na displej jasně patrné, že se jedná o klasický CRT monitor, a ne o displej konzole Nintendo Game Boy. (Rubicon)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama