Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Jak já se skvěle bavil u prvních třech dílů. Pak to ale začlo jít velmi prudce z kopce a skončilo to až v Moskvě, kde série Policejních akademií našla svůj hrob. Tohle je něco tak extrémně trapného, že to snad ani není logicky možné. Naprostá většina vtipů spočívá v tom, že někdo nevědomky vykydá někomu na hlavu nějakej hnus a ten si to pak znechuceně otírá z obličeje. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nespadne a nezabije se. Nikdo z mého týmu se nebude zabíjet. To je rozkaz!" Policejní akademii mám rád, ale měla skončit třetím dílem a pak bych ji považoval za kult. Nicméně neskončila a lassardovci se vydali do Moskvy, což určitě měl být zábavný střet dvou světů, leč nebyl. Z této bramboračky by pořádný boršč zkrátka neuvařili ani chybějící Mahoney s Hightowerem, ale tlumočnice Káťa s padouchem Konalim měli rozhodně něco do sebe a tak zcela dobrovolně, s Tackleberryho namířeným kanónem u hlavy, tomu tu druhou hvězdu dám. ()

Reklama

Lyžař odpad!

všechny recenze uživatele

Horší díl Akademie by někdo těžko pohledal. Vůbec jsem nepochopil, jak někdo mohl napsat takhle s*upidní scénář, tímhle způsobem to natočit..a ještě k tomu opět ubrat další herce a myslet si, že bude všechno v pohodě a bude to vydělávat. Musím říct, že lituju toho, že tohle bylo natočeno. Jinak jsme se třeba mohli bavit u Policejních akademií dodnes. No a děj? Lassard pije, pije a zase pije..no a na konci za to dostane ocenění. Směju se. Směju.. Snad jediné, co zde dokáže zaujmout, jsou krásné ruské stavby. To ale nestačí. ()

Zagros odpad!

všechny recenze uživatele

Porušil jsem své předsevzetí, že se po prvních třech dílech už na další dívat nebudu. Krutě se mi to vymstilo. Sedmý díl byl jakýsi pokus o znovuvzkříšení celé slavné řady Policejní akademie a z mého pohledu vůbec nevyšel. Chvíli jsem zvažoval jednu hvězdu ze sentimentu, ale ono vlastně ani není důvod. To si raději znovu pustím některý z prvních tří dílů, kdy to ještě stálo za to. Nakonec dávám odpad, ale přiznám se, že jsem neviděl 4.-6. díl, které mohou být ještě horší. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Časť, ktorá úplne pochovala veľa úspešnú sériu. Čo už, v Rusku skončil Napoleon, Hitler i naši neohrození gumkáči z akadémie, ktorým tu chýba nejaký výraznejší kadet. Christopher Lee je tu len nešťastnou náhodou a úplne znemožnený, tak isto ako Rusi, ktorí sú tu zobrazovaní so všetkými klišé, čo si o nich za posledných 50 rokov Američania pozisťovali. Navyše je tu dejová línia na úrovni snov kojencov, žarty, pri ktorých sa zasmeje len blondínka, ktorej práve došlo, čo jej to predvčerom v tom bare rozprávali a.... Škoda slov. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Zvuky, které vycházejí z videohry, jsou z "Donkey Konga" pro Atari 2600. Samotná konzole je Nintendo Game Boy. (HellFire)
  • Film se natáčel v Moskvě v Rusku. (rafix)
  • Když delegace přistává v Moskvě, je v záběru přistávající letoun Iljušin Il-62, který má motory na zádi. Když však delegace vystupuje z letadla, je v záběru letoun s motory pod křídly (patrně Boeing 707). (Foxhound#1)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama