Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Na začátku devadesátých let se rozpadnul kolos jménem SSSR a Amíci s Rusama začli být kamarádi. No logicky se to muselo projevit i ve filmu, mimojiné viz. čtvrtý Rocky. Tenhle boom zasáhl i vyhasínající sérii policajtských komedií. Fakt, že do tohoto dílu šlo jen 5 veteránů série asi o něčem svědčí, nicméně proč to hodnotit tak přísně? Je to slabé, ale vzhledem k obsahu a obsazení to pořád je (horší) průměr. Mě se to moskevské prostředí líbilo a i Ron Perlman se svym "ruskym" xichtem v roli mafiánského bose se povedl. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Sice pěkně zakomponovali a i „vysvětlili“ fakt, že se většina hlavních hrdinů zúžila na jen několik (naštěstí ikonických), ale i přesto mi přišlo, že jediný, kdo připomínal, že se jedná stále o Policejní akademii, byl pouze Harris. Zbytek byl už doslova uvařený z vody a nikdo další z představitelů neměl významnější roli, či pozdvižený svůj původní archetyp (tedy, ještě kromě stále stejně zmateného Lassarda). Dějově jakž takž, ale také žádné terno. Rozhodně si nemyslím, že je to až taková tragédie, o které by mohlo vypovídat hodnocení, ale na žádný s předešlých dílů tento nemá ani z daleka. Vypadává z toho tedy sotva průměr, až podprůměr a s ním i uzavírka celé série, která byla už třeba. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědav. A zase nic... Ti zatracení scénáristé měli pět let na vymyšlení dobré zápletky (za tu dobu bylo natočeno předchozích šest akademií !), ale pravděpodobně prodělávaly tvůrčí krizy. Při filmu kroutíte hlavou - to se opravdu může někdo smát tomu sámému po sedmé (šťastné číslo zde neplatí). Jeden z problémů je samozřejmě absence postav z minulých dílů. Zbyly pouze Callahanová, Jones, Tacklaberry a Lassard s Harissem a to je sakra málo. Ovšem to je hodně laciná výmluva. Už stačilo. Při slovech "Ubohá Hollywoodská série" si už vždy vzpomenu na Policejní akademii. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak i další sérii filmů mám úspěšně za sebou. Nikdy to nebylo tak extra, ale první díly, no bylo to něco nového, takže se na to člověk i s chutí podíval. Pak to bylo čím dál tím horší a musím říct, že je asi dobře, že tato série konečně skončila, protože by to pak bylo dost hrozné, ty filmy. Už nevědí co by, herci postupně odpadávají, moc se nezasmějete, protože je to furt dokola. Myslím, že sedm filmů je až moc a měli skončit někde u trojky. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Měla to být asi zajímavá sonda a jakýsi kontrast dvou naprosto odlišných světů, bohužel se z toho vyklubal ten nejhorší díl Policejní akademie, kde nefunguje prakticky vůbec nic. Ze staré gardy zůstalo jen torzo, charisma se zcela vytratilo, a to nemluvím o nulové chemii mezi jednotlivými postavami. Změna prostředí vyšla zcela do prázdna, Moskva a Rusové jsou trestuhodně nevyužiti. Příběh je absolutně o ničem, je šíleně nudný, humoru je v něm poskrovnu, většina scén působí buď trapně, nebo se jen opakují již několikrát použité motivy. Je až k nevíře, kam to tvůrci s celou sérií dopracovali. Můžeme jen děkovat Bohu, že sedmá epizoda je (zatím) poslední. I když bych chtěl, tak nemám co hodnotit. 0/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • V úvodní scéně zpravodaj v televizních novinách hraje hru na Game Boyi, ale v konzoli není vložená kazeta. (HellFire)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 10 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film se natáčel v Moskvě v Rusku. (rafix)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama