Reklama

Reklama

Power Rangers Turbo

(seriál)
Akční / Rodinný
USA / Francie / Japonsko, 1997, 15 h 36 min (Minutáž: 18–21 min)

Epizody(45)

Obsahy(1)

Strážci, vybavení supermoderními bitevními automobily, chtějí porazit královnu Divatox a její Divazordy, kteří chystají útok na jejich milovaný Angel Grove. (Netflix)

Recenze (19)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Žiaľ toto seriálové pokračovanie Power Rangers len dokázalo, že je to séria smerujúca do hlbších sračiek, v akých začala. Akurát sympatické ženské obsadenie to trošku zachraňuje, inak je to ale bieda a v zásade neustále o tom istom. 20 % ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-) ()

Grimlok odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dva díly a přeposlední díl. Stačilo mi to. Malej kluk, kterej se po zmorfování změní stavbou těla v dospělýho chlapa...to je i na mě moc. ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Twitch Marathon 2017 Po Tommyho odchode to išlo s celou sériou o niečo dole. Divatox bola fakt otrasná a chlapec Justin otravný. Bulk a Skull (pokiaľ neboli opice, WTF?) však ostali a na Ashley, Kat a neskôr Cassie sa nepozeralo zle. ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Narozdíl od předchozího je tohle zaručený odpad. Proč ? Není už to klasika, je to jen hloupé pokračování, ke kterému nemám žádný vztah a které, když jsem viděl, jen jsem kroutil hlavou jak taková blbost může děti bavit. Vidíte paraleru ? Aby se vám líbila hloupost, musíte k ní mít nějaký vztah. ()

sa_kra odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, kolik těch odpadů ještě budu muset dát, než se proklikám k finálnímu shitu téhle série? ()

Reklama

Reklama