Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wayne Campbell s kamarádem Garthem Algarem stále vysílá svou bláznivou show, také pořád ještě chodí se zpěvačkou Cassandrou to už pochopitelně bez Gartha. Přes dobře míněné rady okolí stále odmítá dospět, protože by ještě rád vykonal nějaký velký čin. Kamarádi spolu navštíví vystoupení skupiny Aerosmith a jsou nadšeni skvělou atmosférou. Ve snu pak Wayne vidí Jima Morrisona, který mu poradí, aby uspořádal velký rockový koncert. Wayne s Garthem se okamžitě pouštějí do zařizování. Nic se nedaří peníze na pronájem místa sice sehnali, ale nemají podepsanou jedinou smlouvu s hvězdami, neprodali téměř žádné vstupenky, Cassandřin producent se snaží akci zhatit. Navíc mají oba kamarádi milostné problémy. Jak tohle všechno zvládnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja osobne sa cudujem Mike Myersovi ze liezol aj do dvojky ... humor jednicky sa vytratil, pozeram, ze toto uz nebol az taky perfektny zarobok ako jednicka ... ta zarobila majland, tu uz je to trochu problematicke. Mlada Tia Carrere bola fajna, len ani ona to uz nezachranila, ani kvoli nej nedam priemer : 30 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemá to ani hlavu ani patu. Jedničku jsem sice neviděla a vlastně nevím jestli by to bylo ku prospěchu tomuhle filmu, ale pár vtipných scének tam bylo. Rozhodně musím říct, že Kim Basinger je v tomhle filmu neuvěřitelně sexy a také mě překvapila přítomnost Christophera Walkena. Samozřejmě také velké plus za Aerosmith. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O něco zábavnější než jednička, ačkoli je to stále to samé a nebýt sexappealu hereček (k půvabné Carrere přibyly mlaďoučká Barrymorre a neuvěřitelně hot Basinger), nemělo by cenu koukat do konce (čímž byste přišly o bezvadnou parodii hned na několik kousků, což je to nejzdařilejší v celém filmu). Myers se do mého srdce zapsal jako Austin Powers a Waynův svět, ačkoli je třeba "nejlepší, k sežrání", na tom nic nezměnil. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JSI K NIČEMU! JSI ÚPLNĚ NA HOVNO! TY SEM NEPATŘÍŠ! CO TĚ TU DRŽÍ?" Jednička vzatá až na nápad s Waynestockem přes kopírák (Wayneovi se Kassandru opět snaží odloudit zlý producent, Garth má další MILFku...) včetně řady fórů, ale srovnatelně zábavná. Super parodie na ABSOLVENTA. A scénka s polovičním očním albínem. A Jim Morrison ("MĚ SE LÍBÍ, JAK JSEM TO ŘEKL JÁ."). "ČLOVĚK SE MUSÍ PTÁT, JESTLI SE TO VůBEC VYPLATÍ." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, co si tak pamatuju, tak jednička byla o dost lepší, ale ani tohle neni k zahození. Mike Mayers už tady předávdí pár kousků, který posléze použije v jeho životní roli Autina Powerse a několik scének je skoro až geniálních, ale je jich málo a ta omáčka okolo, je trošku brak Nicméně zábava to je dobrá, ale jednička byla holt lepší ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • V jednom z Wayneových (Mike Myers) snov sa Jim Morrison rozpráva so Sammym Davisom Juniorom. Zaujímavosťou je, že obaja páni sa narodili 8. decembra. (m.a.t.o.)
  • Tvorcovia filmu veľmi chceli, aby si malé cameo na Waynestocku strihli aj členovia skupiny Nirvana. Tí sa natáčania dokonca zúčastnili, no nakoniec nesúhlasili s tým, aby sa ich scény dostali do záverečného zostrihu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama