Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela husty. Scenaristum uz asi hrablo, takze z pokracovani Chuckyho udelali "rodinny drama" a netroufam si tipovat, co bude priste. Ale kdyz myslim rodinny drama, samozrejme to je hlavne cerna komedie se spoustou hlasek a par dobrejma vrazdama. A do toho vseho se porad resi Tiffany a Chuckyho syn Glen - Glenda. Co se tyce smrti, tak jsou spravne krvavy, ale neni to nic hororovyho, vsechno je totiz podany s humorem. Navic diky delce film nezacne nudit a ty loutky jsou fakt vymakany. A krom toho tu je jeste docela slusnej pribeh, ale vic jak na 3* to nevidim. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pětkou celá série pokračuje směrem k černé komedii, k níž ji už v předchozí výborné čtyřce nakopl Ronny Yu. Mancini dělá, co může aby udržel krok - nešetří gagy a citacemi, přivádí na scénu další panenku, přihodí hromadný pokus panenek o přestup do lidských těl, aby je ve finále nechal povraždit mezi sebou, přičemž dojde i na krátký loutkový kung-fu souboj (kdo viděl TEAM AMERICA, je doma). Problém je že 1) ony gagy a citace jsou většinou pubertálně prvoplánovité nebo naopak přemrštěné a ve výsledku nepříliš vtipné, 2) Chuckyho pinochiovsky pojatý syn nevypadá ani zdaleka tak dobře jako jeho styloví rodiče a navíc jeho ukňourané hledání vlastní sexuální a morální identity je neuvěřitelně otravné 3) scény zabíjení včetně zmíněné bitky nestojí za nic. Manciniho posedlost parodováním, parafrázováním a citováním (Chuckyho série, jiných filmů a vůbec Hollywoodu), navíc způsobila, že v jeho filmu nezbylo moc místa pro svébytný příběh a ten co tam je, si s logikou děje moc hlavu neláme (jak Chucky třeba vystopoval toho paparazzi?). Přesto se ale musím sklonit před skvěle odvedenými loutkami a jejich hereckými výkony a oko potěší i vampózní Jennifer Tilly. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Na začiatku to tak zlé až nebolo, ale netrvalo dlho a zvrhlo sa to k nehoraznému paškvilu. Už to nemá absolútne nič z hororu, je to len trápna sebaparódia, ani nie vtipná, len trápna. Glen/Glenda je otrasný prídel do série a celé to premiešanie mytológie a záver tak ničia skvelú hororovú sériu ako sa to žiadnemu filmu ešte nepodarilo. Prečo potom 20%? Lebo Jennifer Tilly, ktorá si robí zo seba takú srandu (a je vtipná!), že inak nemôžem. Inak strašné, po úžasnej štvorke taký prepad... Dlho som nemal takú chuť vypnúť film. Bojím sa, kam ta séria ďalej pôjde. Ešte horšie ako trojka. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Bride of Chucky a Seed of Chucky sú až nepochopiteľne dobré resuscitácie série, ktorá od svojho vzniku stála iba n pár podarených monetoch s vraždiacou bábikou. Dva spomenuté diely posúvajú celý koncept do veľmi bystro-ironickej roviny a čo viac, dokazujú, že zázraky sa dejú aj uprostred horrorových sérií. A to dodáva chuť a motiváciu ich sledovať celé. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poslední pokračování šílení panenky Chuchyho jeho přítelkyně Tifany a jejich dítěti jehož pohlaví se ještě nevyvynulo. Nejdřív jsme svědky jak se potomek někde producíruje na břichomluvecký soutěži. A jak se natáčí film o vraždících panenkách. Dítě najde ve studiu panenky a oživí je což samozřejmě rodiče uvítají, ale ze svého potomka nadšení zrovna nejsou. A opět začínají krvavé orgie. Je tu herečka ,která chce být ještě víc známá, ale panenky sní mají jiné plány a tak Chucky si musí vyhonit péro což je velice ujeté zvlášt, když mu Tifany dá inspiraci a ukáže kozy). A pak už stačí jen dát sperma do herečky a potomek se může hned druhý den narodit, jenže není jen jeden. A ten z Tifany pak rozseká tatku na sračku. Je to bizardní a ironické, ale hodně vtipné. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)

Reklama

Reklama