Reklama

Reklama

Každá noční můra má svůj začátek! V místnostech tvaru kostky se probouzejí lidé, kteří si nepamatují nic ze své minulosti, a jejich jediným úkolem je dostat se z nebezpečného bludiště kostek ven, což ve většině případů znamená jistou smrt. Wynn, který pracuje v pozorovacím centru a má za úkol zaznamenávat chování objektů uvnitř kostky, si všimne krásné Rains. Dívka ho neodolatelně přitahuje, a tak se rozhodne jí pomoci. To se však nelíbí tajemnému vládci celého komplexu, který na Wynna a Rains posílá pološílence Jaxe s jeho dvěma pomocníky... (SPI Film)

(více)

Recenze (281)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděla Kostku. Fakt hodně na mě zapůsobila a líbila se mi. O Kostce 0 jsem slyšela, že to není tak dobré. Teď tady navíc čtu názory, že Saw je lepší. No musím jim dát za pravdu. Ono sice horory takového druhu nepatří mezi elitu filmů (u mě), ale na tohle se i tak dalo dívat. Ano, není to tak propracované, není to jednička, všechno už tu bylo a spíš to někdy vyznívá jako nadstavovaná kaše, ale moc jsem se nenudila, spíš někdy přivírala oči, protože některé scény byly fakt hnusné. A asi to, že jsem původní Kostku viděla už dávno, má za následek, že tenhle film budu i přese všechno hodnotit jako tříhvězdičkový. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarený, napínavý a "zábavný" diel, už preto, že je tam vidieť, kto riadi celú tú Kocku. Nechýba tu trocha akcie a nie je to síce najlepší diel, ale určite vás to nesklame. Ja by som to videl asi takto. Prvý diel kocky je bezkonkurenčne best. Hypercube je zas o niečom akoby úplne inom a Cube zero sa zas vracia k pôvodnému dielu. Páčilo sa mi že autori nadviazali zas na prvý diel a ako tak všetko vysvetlili. A určite je to najbrutálnejší diel zo všetkých. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě celkem překvapuje takhle vysoké hodnocení. Čekal jsem tak 30% max. Tenhle film neměl vzniknou, je to hloupé, nepromyšlené, nudné a jediné co tomu trošku zvedlo dívatelnost byl ten jaryn bez oka, co přišel udělat dole pořádek. Celé to působilo jako nějaká špatná parodie. Baba co se probere v kostce po jakési velmi špatně natočené vzpomínce a hned je nejchytřejší na světe bez trošky strachu, naprostá tupost a když už chtěli navázat před jedničku, tak měli týpka na konci aspoň vyholit! Navíc je tenhle film můj vítěz zlaté maliny za hudbu, horší soundtrack jsem v životě neslyšel! Hraje zde snad všechno, od westernu po elektro! Jedna hvězda je jenom za toho bezokatého idiota. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu převládá stejný nešvar, jako u zbytku trilogie. Tím nedostatkem je podprůměrné herectví. Ony ani ty ostatní složky nejsou zrovna nadrpůměrné, ale herecká impotence je zde nepřehlédnutelná, zejména kdyř přijde na scénu ten typ s oční protézou. Lépe by zahrál i lecjaký dobrovolnický herec z nějakého křupanského divadla. Po tom co jsem znudeně shlédl celou trilogii, musím jako klad vyzdvihnout, že si všechny tři díly drží zhruba stejnou úroveň oscilující mezi průměrem a podprůměrem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jáj, Bože! tak teraz to pôjde do -1? Dokedy sa budeme musieť akože báť tohto geometrického útvaru? Jednotka bola na jednotku, ale čím ďalej je to zamotané viac a viac, aspoň keby to spelo k nejakému záver. Nie! Stále je to o tom istom. Aj keď trošku lepšia ako dvojka, je to robené za zámerom vyžmýkať zo sprostých ľudí peniaze, viď sériu s Jasonom. Čo už. 35%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V monitorovací místnosti na začátku filmu je rozmazaný záběr na ovladač pro herní konzoli Atari 2600. (Piggsy)
  • Na Wynnově stole je čajová konvice s nápisem "Přemýšlej o vnějšku krychle" (Think Outside the Box). Je to vidět ve chvíli, kdy kreslí obrázek Rainsové. (Piggsy)
  • Když Rainsová, Haskell a Meyerhold vstoupí do místnosti s mrtvolou, Haskell předpokládá, že dotyčný umřel nejspíš vyhladověním, načež Rainsová prohodí "Bože, já mám hlad". Jedná se o odkaz na druhý díl, ve kterém si jedna z postav stěžuje na hlad, následně zabije svého společníka a pak ho sní. (Piggsy)

Reklama

Reklama