Reklama

Reklama

Každá noční můra má svůj začátek! V místnostech tvaru kostky se probouzejí lidé, kteří si nepamatují nic ze své minulosti, a jejich jediným úkolem je dostat se z nebezpečného bludiště kostek ven, což ve většině případů znamená jistou smrt. Wynn, který pracuje v pozorovacím centru a má za úkol zaznamenávat chování objektů uvnitř kostky, si všimne krásné Rains. Dívka ho neodolatelně přitahuje, a tak se rozhodne jí pomoci. To se však nelíbí tajemnému vládci celého komplexu, který na Wynna a Rains posílá pološílence Jaxe s jeho dvěma pomocníky... (SPI Film)

(více)

Recenze (281)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Kostka 0“ není nijak skvělým filmem ve srovnání s prvním dílem. Jenže když ji srovnáte s „Hyperkostkou“, uvědomíte si, že je to zase alespoň částečný posun nahoru. Alespoň trochu. Pozitivní je, že se konečně dovídáme něco nového, co je zajímavé a co by klidně stálo za to, aby bylo rozvinuto v dalším filmem, což bylo i v roce 2011 oznámeno, ale zatím k realizaci nedošlo. Osobně by mě ale celkem pokračování zajímalo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Druhý díl jsem viděl před 7 lety a naprosto nic si z něj nepamatuji. Kostka je dílo, kde byl už druhý díl navíc a jen se chtěl svézt na vlně staršího kolegy. Příběh je zde naprosto žalostný. Postavy jsou krajně nesympatické a marně hledáte někoho, komu byste mohli alespoň trošku fandit a ve výsledku tak pouze doufáte v bolestivou smrt všech zúčastněných. Jednotlivé místnosti a pasti v nich jsou bohužel po chvíli strašně stereotypní a nudné. Dojem zachraňuje několik explicitních záběrů poprav. Film docení pravděpodobně pouze milovníci předešlých 2 dílů. [27 %] ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání! Zkouk jsem dnes všechny kostičky a těšil se na rozuzlení. A ono prdlajz. Začátek velmi slušný, ale potom se začne projevovat ultralevný scénář, který snad napsal něčí bratranec a vysvětlení se nedočkáte. Otázka zůstane nejspíš tedy do smrti nezodpovězena. Kdo za tím vším vlastně byl?? Hmm? ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Pane Bože na nebesích a svatá Marie prostopášná!! Kostka 0 je pořádná vostuda. Uznejte, první díl byl něco mimořádného a co se týče atmosféry, byla jednou z nejlépe udělaných a prostě celkově to byl nářez. Jenže 0 asi chtěla začít od píky a nejenže se jí to vůbec nepodařilo, ale celkové vyznění a šokantnost byli podobného rázu jako když na poště musíte převzít balík. Když k tomu připočtu věci typu, tlusťoch hrábne na mrtvou ženskou a v mžiku se promění v obláček prachu, nemůže tenhle film dostat víc jak 2*. Nejhorší na tom všem je, že když jsem se na to díval, moji spoluhledící byli totálně v šoku a jeden dokonce odešel z toho důvodu, aby v noci nedostal únik moči. A já tam sedím, znudění tím vším a jediné co mě baví je, jak "moji diváci" ječí hrůzou a dáví se horkým čajem Pickwick. Tak už to prostě bejvá... 0=1* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Gore bola asi jediná vec na celom filme, ktorá za niečo stála. Nemôžem sa rozhodnúť, či bola horšia táto, alebo druhá kocka. Toto síce malo aspoň hlavu a pätu, a viac to nadväzovalo na jedničku (ktorá ma mimochodom tiež nikdy moc nebrala), ale zároveň to bola ťažká nuda s príbehom na úrovni tých horších častí Krajných medzí. Že to natočil ten istý režisér ako Hardwired ma vôbec neprekvapuje, vo výsledku je to takmer rovnaký brak. 15% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Když Rainsová, Haskell a Meyerhold vstoupí do místnosti s mrtvolou, Haskell předpokládá, že dotyčný umřel nejspíš vyhladověním, načež Rainsová prohodí "Bože, já mám hlad". Jedná se o odkaz na druhý díl, ve kterém si jedna z postav stěžuje na hlad, následně zabije svého společníka a pak ho sní. (Piggsy)
  • V monitorovací místnosti na začátku filmu je rozmazaný záběr na ovladač pro herní konzoli Atari 2600. (Piggsy)
  • Na Wynnově stole je čajová konvice s nápisem "Přemýšlej o vnějšku krychle" (Think Outside the Box). Je to vidět ve chvíli, kdy kreslí obrázek Rainsové. (Piggsy)

Reklama

Reklama