Reklama

Reklama

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

nechcem byt za u chylaka ale dvojica pedo-vrahov si prena ukradla cely film! rad by som sa o nich dozvedel viac skoda ze tam boli tak kratko.inak super film

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Skripi

presne, totálna blbosť, ale pozerať sa to dá. Aspoň je to akčné a pekná kamera aj efekty. Rôzne kamerové filtre a vychytávky. Dali si záležať a to sa pozná. Zároveň Karel Roden už sám osebe je aspoň za +1 *.

Mimochodom, tu to nie je napísané, ale aj podľa titulkov na filme spolupracovalo mnoho čechov a to v rôznych roliach od kaskadérov až po rôzne technické vecičky. Malo by to byť ako koprodukcia s ČR. Myslím, že v titulkoch som zazrel aj Barrandov.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Bolo to super akčné, hudba parádna, a tí dvaja čo natáčali detské porno to bolo najsilnešie z filmu. Dal by som tomu aj 5 hvízd ale bolo tam pár hlúpostí nereálnych čo to pokazili...

na příspěvěk reagoval breeder

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

Super filmeček,ale ti zvrhlíci, jak tam natáčeli ty děti a měli tam ten sekáček mě dostali, fůj :(

klondike

klondike (hodnocení, recenze)

Dokonalá ,šílená akční jízda,herci ,hudba.S hodnocením bych šel možná ještě výš.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Všivák

Všivák (hodnocení, recenze)

Mafie má dlouhé prsty, to určitě nebyla jediná pobočka a zrady neodpouští.

fraktal

fraktal (hodnocení, recenze)

(pozor zkratka/spoiler:) Muze mi pls pls nekdo vysvetlit, proc (a hlavne JAK) to Gazelle vlastne prezil?? A proc ho tedy pohrbivali?! (kdyz vsichni padousi i zkorumpovani poldove jsou mrtvi...)

klakson23

klakson23 (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička za pěkné závěrečné titulky (cca minuta). Dal bych tomu ještě jednu hvězdičku, kdyby film byl o půl hodiny kratší. A ještě jednu hvězdičku bych tomu dal, kdyby to nebylo tak přeslazeně americké....

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

tento akcny film mam fakt rad..filmy co sa odohravaju za jednu noc zboznujem :) 85 %

petero

petero (hodnocení, recenze)

PeterBlack: To teda bola i keď mi to prišlo ako film vo filme. Teda totálna jeba v pecke ;-)

chlivoj

chlivoj (hodnocení, recenze)

Vizuálně výborné. I přes strašný scénář se rýsovaly jisté 4 hvězdy. Ovšem takovou lahůdku totálně zprasit neskutečně trapným závěrem se povede opravdu málokdy. Doslova jsem čuměl jak puk. 2*

Všivák

Všivák (hodnocení, recenze)

Temné, syrové, nemilosrdné, napínavé, strhující.....kéž b vznikalo víc takovýchto filmů

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

Perfektně natočená kriminálka s dobrým hereckým výkonem hlavního hrdiny, trošku nepřesvědčivým výkonem týraného "rusáčka", ale s excelentním hereckým výkonem Karla Rodena v roli ruského, sadistického otčíma a obdivovatele Johna Wayna. Docela dobrá pointa, i když mnohokrát ohraná, přesto jsem tvůrcům na to skočil. Jen ten konec si mohli odpustit. Konec byl na jako z pera scénáristy telenovel.

Riccinger

Riccinger (hodnocení, recenze)

Necakal som od tohto filmu az tak vela ako som dostal.. Cely film drzi divaka (teda aspon mna :)) v napati.. A scena s parodiou na MasterCard.. To bola perla celeho filmu.. :)) 4 *

j.hanys

j.hanys (hodnocení, recenze)

Myslím že Kramera je třeba sledovat. Režisér který točí del vlastních scénářu takové filmy jako jeho poslední dva toho určitě ještě hodně ukáže. Jen doufám že Roden bude někdy hrát jinou postavu než Rusa

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

no tak nato ze som si povedal ze si idem pozriet AKCNY film to bola riadna sleha. moderny tuctovy a predsa prekvapivy film. odporucam!

runner

runner (hodnocení, recenze)

Tak počet komentářů s "... jízda ..." sloupl na 21... hmmm :D

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

maximalna akcna supa tohto roku lepsiu akcnu snimku som tento rok nevidel a to sa ani nedostala do kin! fakt dobre odporucam milovnikom akcie 2 hodiny plne napatia :)

MadChick

MadChick (hodnocení, recenze)

Dost povedený akčňák. Plný násilí a nadávek,přesně tak jak to máme rádi :-) Zajímavý scénář a neotřelé hrátky s kamerou. Velice příjemně překvapil Paul Walker a Karel Roden byl prostě perfektní. Bohužel konec v happyendovém stylu jinak bych dal snad i 5'> takhle jen 4... 85%

Hudy13

Hudy13 (hodnocení, recenze)

Fantasticky film.Brutálny,krvavý,vulgárny.....thriller ako sa patri.Jednoznačne si ho nenechajte újisť.Moje hodnotenie je 5 hviezdičiek ! ! !

 (hodnocení, recenze)

No nepřijde mi to zase tak výjmečný a užasný jako tu na mě pusobí ty komentáře. Jinak uznávám že film odsejpá a nemá zrovna moc oddechovejch pasaží, Roden super výkon a pedofilní páreček tomu dodal šťávu haha......ale jinak pro mě absolutně nic zásadního a 'americkej' konec už vůbec ne. Za režii bych dal hvězdiček víc, ale scénář pro mě průměr.

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Le_Chuck: Slovo jízda (jazda) použilo ve svých komentech 10 ze 24 uživatelů... Je to sice dost, ale třeba slovo "kult" se u Pulp Fiction najde tak u 8 komentů z 10 :o))

ewing

ewing (hodnocení, recenze)

tak najprv, cerstvo po zhliadnuti som bol rozhodnuty pre 4/5 ale rozlezalo sa mi to aje to takych 60%. proste nic moc.

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

pozeram ze variacia slovicka "jazda", zacina byt v komentoch velmi popularna :))

Xatrix

Xatrix (hodnocení, recenze)

Ten konec budeme muset Kramerovi odpustit, musim priznat, ze tentokrat mi to ani moc nevadilo. Ac holywoodskej konec, byl jeste decentni.

misiaq

misiaq (hodnocení, recenze)

Uz som si zacal mysliet ze uvidim non-happyend, ale inac je to kool movie.

Související novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (více)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Reklama

Reklama