Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (oficiální text distributora)

Recenze (56)

Cement73 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutočná hlúposť o ničom... To snáď nebolo už ano béčko. Pasujem to na min "zetko". Úplná strata času. ()

honelnik odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu som síce videl iba 2 minúty ale už mám jasno. Pôvodne som si myslel, že ide o príbeh nejakého mexického vraždiča BOA, ktorý behá v čiernej maske a na počkanie láme srdcia a väzy. Síce som sa mýlil, ale nie som sklamaný. Je tam všetko, hlavný dobrák, ktorého hrá maník, čo vyzerá ako dvojník asistenta kaskadéra Rusella Crowe-a, sex scénu v aute (abosolútne geniálny orálny sex s 30m-ým pytónom), plešatého agenta CIA a geniálny plán ako zastaviť 30metrového pytóna - vypustíme po ňom 40metrového!!!! ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost! Sice Megažraloka a obří chobotnici to zdaleka nepřekonalo,ale přesto si kladu otázku,proč ti lidé natočili takový film.Copak to nevidí,že je to kravina?No nevím.Já se občas na takovou s....u podívám,abych měl kontrast k těm opravdu dobrým filmům.Never more!!! ()

palmrus 

všechny recenze uživatele

Občas velmi vtipné scény a dialogy a aspoň tam hrál David Hewlett, můj oblíbenec z Hvězdné brány Atlantidy. ()

lokol odpad!

všechny recenze uživatele

ujde velky had,pretoze homo sapiens je dement,to sme videli uz v Python 2.A kedze uz raz velka hadica uz usla a vedeli ake su s nou problemy,tak sa okrem zbrani rozhodnu pouzit aj inu taktiku...vypustit inu hadicu aby ta prva bola tuha.blbost ako hovado, vypustit dva velke hovadske hady proti sebe,ktore sa nakoniec zacnu mnozit atd atd...a nakoniec je z toho tusim aj velka laska medzi hrdinami,lovci su loveni,vsetci su stastni...hurrraaaaaa .dobre dost bolo srandy je to blbost.dovidenia.:) ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha co na tomhle braku může být drama ??! Si někdo dělá srandu ne ? No aspoň, že to neoznačili jako horor. Je to takový sci-fi co by snad natočil Ed Wood kdyby k tomu měl příležitost a digitální efekty. Pominuli že příběh je neskonale dementní - jakože když mi zdrhne velkej had a já nechci riskovat životy vojáků, není jiná možnost než použít druhého velkého hada na to abych toho prvního sejmul a nakonec k těm dvou hadům pošlu tlupu vojáků ..., tak film je celkově dementní. Jak vojáci, tak agenti, tak lovci a i vědátoři se chvílema chovají jako po lobotomii. Většinou jsou to ony chvilky těsně před smrtí. Připočtemeli takový bludy, jako že lovec si vezme s sebou perkusní pušku, ze které střílí jako by to byla opakovačka, nebo že had snáší vejce asi 20 vteřin po sexu, nebo že zatčený zločinec nemá pouta a nikým nehlídán a neobtěžován uprchne z vojenského stanoviště s plamenometem atd atd, dostaneme demenci nejvyšší kategorie. Jako bonus opět nepovedené animace hadů. I v dokumentech National Geographic jsou animovaná zvířata realističtější. Nechápu jak je možný, že to tvůrci nevidí a vypustí to na světlo boží. Nebo si myslí, že když budou půl filmu ukazovat nahý ženský, že to to spraví ? Ne, je to Odpad! 9 % ()

Sethlans odpad!

všechny recenze uživatele

Mám vážne velmi dobrý dojem, takovýho smíchu jsem u filmu ještě moc nezažil a to je Prosim co říct!Řekl bych, že tento film je ještě lepší než Boa - V sevření hrúzy!!! Vážně neodolatelný kousek, světové kinematografie. ()

Wladimir78 odpad!

všechny recenze uživatele

V zásadě jsem se chvílemi nad zběsilou tupostí tohohle dílka i bavil, ale těch chvil bylo příliš málo na aspoň jednu hvězdu. Ale záporacký finiš s odhalenou hrudí byl vskutku epesní :) Film 0, záporácká konzumace 4 :) ()

pájap 

všechny recenze uživatele

začnu hodnocení od nuly.hlavní záporák brodick plus jedna.jeho lízátko plus dva.příběh minus jedna. efekty minus čtyři,blondýna plus jeden.scéna s vlaky a hady plus dva.tatík se synkem burani v týmu lovců plus jedna.scéna jak had líže holku v autě plus dva,nezranitelnost hadů minus dva,dialogy minus jeden.takže matematicky a jednoduše.1plus2 minus 1 minus 4plus 1plus 2plus 1plus 2 minus 2minus 1-se rovná.........1.pokud umím počítat.chi chi... ()

weetya odpad!

všechny recenze uživatele

Ložený odpad už názvem, dějem to jen potvrzuje. Scéna se slečnou v autě a tou krajtou je opravdu filmový klenot. ()

MoniqueM 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je úplně všechno špatně. Dialogy jsou bezobsažné nebo trapné (nejsem si jistá, jestli to s jejíma implantátama a jeho krajtou bylo záměrně myšleno jako dvojsmysl, nebo to byla jen šťastná náhoda, tak jako tak wtf?); vizuální efekty na to, že se film natáčel v roce 2004 odpovídají filmům z let osmdesátých minulého století; dějová linka... no, k té se snad ani radši vyjadřovat nebudu. Velká část filmu postrádá jakoukoli logiku a v poslední scéně jsem si vzpomněla na reklamu na Old Spice (koukněte na mě, a teď koukejte, jsem v metru). Navíc když mě ohrožuje dvacetimetrový had a mám v patách národní gardu, tak nejlogičtější co mohu v takové situaci udělat, je zapálit si doutník a namířit plamenomet na dvojici vědců. Na druhou stranu by z toho filmu mohla být dobrá drinking game - napít se pokaždé, když se objeví nějaké klišé, dvojsmysl, trapnost nebo (polo)nahá ženská a třeba se film ke konci začne i líbit :-D Ta jedna hvězdička je za Davida Hewletta, který to sám bohužel taky moc nevytrhnul, ale alespoň na něj se dalo koukat :-) ()

Reklama

Reklama