Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prostá priamočiara komédia prekypujúca duchom 80s. V centre naivného príbehu sa ocitá Zedov gang ohrozujúci štvrť. Proti nemu stojí výkvet policajnej akadémia komandanta Lassarda. Poručíka Harrisa  nahradil poručík Mauser ktorý síce nemá v podaní Arta Metrana šmrnc G.W. Baileyho, ale vtipy si držia stabilnú úroveň. Po 40-tich rokoch som sa na nich už tak nebavil. Romantická scéna Tackleberryho a Kirklandovej je pravdepodobne prapôvodcom všetkých vyzliekacích scén plných strelného arzenálu. Podobne kultovou je scéna návštevy Tackleberryho u budúcich svokrovcov. Herecké výkony a produkcia pôsobia z veľkej časti polo-amatérsky, ale to zábavu zasa až tak veľmi nekazí. 70% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie se dočkala pokračování. A stačil jí na jen jeden rok. Dodnes přemýšlím, zdaly by nebylo lepší, kdyby tento díl zapadl a další už by tvůrci nechtěly točit. Ale na kdyby se nehraje... Co je na druhém díle jiné? Je toho poměrně dost - nový režisér, mírně odlišnější pojetí a patrnější rok výroby. Že jsou policisté idioti, nám Hollywood začal říkat každý rok. Poprvé jsme se smály, ale nic se nemá přehánět. ()

Reklama

videofil 

všechny recenze uživatele

Tento díl je o něco slabší než jednička, ale stále si uchovává punc úspěšnosti. Přibylo zde několik nových postav, jako jsou Zed, Sweetchuck, Mauser ,Proctor, Lassardův brácha ( který se objevil myslím jen v tomto díle ) nebo Kirklandovic famílie. Upřímně nevím, jestli byl lepší Harris nebo Mauser. Český dabing si zachovává stejnou kvalitu. Navíc se k českému dabérskému týmu přidal Jiří Zahajský, který svůj hlas propůjčil Lassardovu bratru. A velmi dobře. Jiřího Zahajského jsem ve filmech slyšel dabovat jen občas, ale vždycky to stálo za to. A moje nejoblíbenější hláška: " TA RYBA SE VAŘÍ." A japonský kuchař na to: " MÁM JI SMAŽIT?" ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Policejní akademie odmala jedním z nejlepších kousků, a to celá série, vždycky když se jeden z dílů objevil v TV programu, měl jsem obrovskou radost, takže pro mě to není jen tak nějaký film a tak je moje hodnocení možná zaujaté. za plným počtem si však stojím, protože plný počet uděluji filmům, které mě nadchly a na které mužu koukat pořád dokola. A to tenhle kousek je. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)
  • Ve scéně, kdy Mahoney (Steve Guttenberg) řádí v přestrojení za gangstera, můžete na telefonní budce zahlédnout sprosté slovo psané v ruštině. Jde o interní vtip. Producent Paul Maslansky je totiž ruského původu. (HellFire)

Reklama

Reklama