Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

MM11 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie se dočkala pokračování. A stačil jí na jen jeden rok. Dodnes přemýšlím, zdaly by nebylo lepší, kdyby tento díl zapadl a další už by tvůrci nechtěly točit. Ale na kdyby se nehraje... Co je na druhém díle jiné? Je toho poměrně dost - nový režisér, mírně odlišnější pojetí a patrnější rok výroby. Že jsou policisté idioti, nám Hollywood začal říkat každý rok. Poprvé jsme se smály, ale nic se nemá přehánět. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Za mě o fous lepší než jednička. S novejma rekrutama je v ulicích větší sranda a objeví se pár skvělejch gagů (čínská restaurace). Ale zase docela chybí Harris, kterej byl určitě lepší než Mauser a bylo by taky fajn víc angažovat velitele akademie Lassarda, tři silnější hvězdy. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování známého filmu, a trošku upravený tým. Poznámka: (Tacleberry) má zde opravdu dobrý scénář. 😄❤️ Chybí zde Kapitán Haris, ale je zde dobrý nástupce. I ten se dostane do úzkých, až začne bojovat s elitním týmem policejní akademie. 😄 Některé scény jsou až šílené. 😄 Dialogy geniální. Herecké obsazení super. Herecké výkony super. Příběh opět dobrý. Poznámka: Narozdíl od prvního dílu, zde je mnohem více akce. Poznámka: Chybí zde některé postavy, ale zase se objeví dočasně jiné. Hvězdiček 3 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Čerství absolventi z policejní akademie potřebují nabrat zkušenosti, a tak je velitel Lassard vysílá na pomoc svému bratrovi, který má svém rajonu škodnou v podobě bandy zlotřilého Zeda. Pokračování populární komedie je lepší než předchozí film. Perfektní Bob Goldthwait v roli Zeda a kupa vtipných hlášek. ("Eriku, já nutně potřebuji nějaké chlapce." - "Jsou určitá místa, kam můžeš zajít. Různé bary a tak...") ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se lekl, že jsem tehdy před těmi 20-22 lety tenhle díl nějakým nedopatřením vynechal a dosud jej neviděl. Pak jsem pár styčných bodů našel, ale potrvdilo mi to akorát fakt, že je to tak slabé, že mi z toho v paměti neutkvělo takřka nic. Nebýt nástupu Zeda na scénu byla by to možná až odpadní záležitost. Oproti prvnímu dílu dost velký sestup, přebijí to i mnohé další díly. Připadá mi to poměrně suché, ty vtípky jako by nezvládaly zub času, který je docela rozhlodal. Taky mi výrazně vadila absence některých postav z jedničky. A hlavně, ne že bych od podobného typu komedie čekal nějaký duchaplný příběh, ale ten scénář mi připadal mnohdy úplně debilní, který z těch policistů dělal fakt úplný trouby ("nevíme kdo to je, kde sídlí ani kdo je vede" - a to i v případě takových šulínků, jako je Zedův gang? Ty vole, jak jste se k té policii vůbec dostali?) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Larvell Jones (Michael Winslow) skáče přes plot salto, je možné vidět, jak mu odlítne čepice z hlavy, ale při dopadu na zem mu tatáž čepice spadne z hlavy znovu. (Timak)

Reklama

Reklama