Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Zajímavosti (21)

  • Scéna, kdy se při pronásledování na řece převrhne plechový člun s Mausrem (Art Metrano) a poručíkem Proctrem (Lance Kinsey) a následně se oba snaží dostat se zpátky do člunu, je v jednom záběru vidět hlava člověka, který je schovaný za člunem (pravděpodobně přidržuje člun, aby se nehoupal, při vylézání z vody). (Mashe)
  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)
  • Aj keď sa film odohráva v USA, keď sa Lassard (George Gaynes) pozerá ďalekohľadom na regatu, v pozadí je možné vidieť CN Tower v Toronte. (beso74)
  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama