Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento vianočný film nie je úplne ideálna voľba na Štedrý večer. Podobne ako Láska nebeská či Šťastný Nový rok, dej utvára niekoľko nezávislých príbehov. Tie sú však trochu depresívnejšie, než je zvykom pri vianočnom filme. Divák si nestihne vytvoriť žiadny vzťah k postavám a celý film prehrmí ako búrka. Vyzdvihnúť však musím úlohu Robina Williamsa. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Noel, americký názov tohto filmu sa chcel podobať na rôzne kultové snímky, ako napríklad Love Actually, to sa však s takmer nulovým rozpočtom spraviť nedá (povedzme, že všetky peniaze, ktoré tvorcovia dostali dali na herecké obsadenie). Jednoducho, čo sa týka preprodukcie bol Darček z lásky odfláknutý, čo je vzhľadom na kvalitný námet obrovská škoda. Povedzme však, že réžia bola v dobrých rukách, koniec koncov Chazz Palminteri už predsa niečo natočil, a profesionálnym filmovým tvorcom je od roku 1978. Všeobecne by sme sa však mali zamyslieť, či nechcel režisér len zahrať na city diváka, či nedal do filmu až príliš sentimentálnych prvkov, ktoré by mohli fungovať len na Vianoce. Ako som už však spomenul, počas týchto sviatkov sa toleruje trochu viac, medze sa kladú absolútne inak. Pokračovanie ->> http://somrecenzista.blogspot.sk/2014/12/darcek-z-lasky-noel.html ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Romantické drama z období Vánoc, které prakticky vůbec nefunguje. 90 minut je na několik samostatných příběhů jednoduše málo. Každý pak má minimum prostoru a o hodně méně prostoru, než by bylo potřeba, abych si ty postavy nějak oblíbil nebo k nim alespoň cítil nějakou sympatii. Příběh Paula Walkera je sice nejlepší, ale na Lásku nebeskou, kterou by tenhle film chtěl být, se nechytá ani z rychlíku. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

Sidarius 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi ležela v šuplíku originálka za pár kaček a já se filmu vyhýbal (hlavně kvůli poměrně nízkému hodnocení zde na ČSFD), ale teď po shlédnutí soudím, že film je zde značně podhodnocen. Velkou vinu na tom mají producenti filmu, kteří se pravděpodobně zasloužili o to (a i kdyby jen tím obalem), že film budí dojem "americké Lásky nebeské" o čemž svědčí i valná většina zdejších komentářů. Tyto dva filmy přitom mají společného jen tolik, že je v nich více postav, jejichž osudy se vzájemně protínají (ovšem v Lásce nebeské je těch postav mnohem více a a jejich osudy jsou daleko více propojené). Jinak ale jde o úplně diametrálně odlišné filmy. Láska nebeská je romantická komedie, je to milé, vtipné a pozitivní. Tento film je přitom čisté romantické drama, kde vtipných a milých momentů moc nenajdete. Možná ale i díky tomu film působí o dost "opravdověji" než Láska nebeská (a zdejší komentáře tak považuji většinou za dost mimo), což je paradox, protože tento film obsahuje několik mysteriózních prvků. Srovnávat oba filmy je naprostý nesmysl, stejně tak, jako hodnotit tento film v závislosti na Lásce nebeské, protože to je jak srovnávat Vinetua a Tanec s vlky. Nechci tím tento film nijak zvlášť obhajovat, ale základní koncept se myslím povedl. Herci hrají velice dobře, dojemné momenty jsou skutečně dojemné a vánoční mystika filmu vůbec neškodí, spíše vytváří překvapivé a nečekané momenty bez negativních vedlejších účinků. Rozhodně tento film hodnotím 3,5* a kvůli příliš nízkému hodnocení (které ale dle mého způsobilo ve většině případů nesmyslné srovnávání) zaokrouhluji nahoru! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama