Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Příběh se Susan Sarandon byl zajímavý, vánočně dojemný a vlastně tak trochu kopírující It's Wonderful Life, ale nechápu, proč tam musel být příběh chlápka, který chce být o Vánocích v nemocnici - byl mimo propleté univerzum ostatních (podobný problém jsem měl s příběhem japonské dívky v Babelu, taky tam neměla s ostatními nic společného). ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Hmm, slabé, a dosť. Málo uveriteľné postavy, slabé vtiahnutie do jednotlivých situácií. Svetlým bodom Robin Williams a celkom zaujímavá dejová línia okolo neho. Inak, niekto správne poznamenal, že je to podobné Love Actually, ale vo všetkom zaostáva. Na sprítomnenie si vianočnej atmosféry v pohode, ale, uprimne, existujú lepšie vianočné filmy. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se přihlásí o pozornost halasným tanečkem v pestrém kostýmku. A pak jsou ty, které přijdou nenápadně, potichu a pozvolna vás vtáhnou do důvěrného dialogu na témata ukrytá hluboko v srdci přičemž všechny ty zajímavé myšlenky a témat stydlivě ukryvá do zdánlivě banálních klišé. Ano, ten kdo od filmu čeká jen tanečky Penelope Cruz, je pochopitelně zklamán, protože neslyší, co mu tahle meloncholická, smutná vánoční mozaika vlastně vypráví. Film bez hluchého místa s řadou velmi silných a emotivních scén (vyprávění Rose proč nemá ráda vánoce, scéna s křížkem, smutný příběh Artieho, Julesova snaha dostat se do nemocnice, scény Rose s matkou.. i další) ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nejspíš spoiler. Proboha to byl zase slzavej potok. Tlak na city kam se podíváš, ale já na tuhle hru chtěla tentokrát přistoupit. Asi nejvíc se mi líbila linka Susan Sarandon (i když ta byla ve finále víc přitažená za vlasy než reinkarnovaná manželka). Neřekla bych, že je to vánoční film - ve smyslu s vánoční atmosférou... spíš taková srdceryvná dramata zasazená do tohoto období. Ale líbilo se mi to. (A kašlete na srovnávání s Láskou nebeskou.) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama