Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film s pár silnějšími momenty. Zajímavý nápad, i když trošku přehnaně fantaskní, zejména v závěru. A bylo postupně jasné, k čemu to směřuje. Takové pěkné 3 hvězdičky. (HD, orig.) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Dojička lidských emocí v pozitivním slova smyslu. Stejně jako u Hačika zase Lasse (rým haha) potvrdil, že si s tímhle pro někoho kýčovitým tématem dokáže poradit s grácií a pakliže má cílový divák správnou náladu, nemůže být zklamán. Závěrečné psí kusy s Dennisem Quaidem podle mě rozpláčou i největší tvrďáky.................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Film ,u ktorého som plakal a smial sa zároveň. Od režiséra ,ktorý režíroval remake na film Hachikó príbeh psa som nečakal ,že by dokázal natočiť niečo ešte viac dojemné ako práve Hachikó. No mýlil som sa! Psia Duša je film ,čo drámou dosahuje na film Hachikó ,no vďaka komédií ide ešte o poschodie vyššie. Dajte tomu týpkovi už konečne toho oskara ,lebo nás tu všetkých so svojími dojemnými filmami zruinuje :D! Geniálne dielo ,tak ako Hachikó. 90% ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

NAJLEPŠÍ FILM ROKU 2017! (Dokiaľ sa nenájde lepší) Film, od ktorého by ste čakali, že za prvých 5 minút ukáže všetko a ďalších 90 to bude iba naťahovanie, ale nie, ono je to stále záživné! Príbeh má viac zvratov, pri ktorých som netušil, že čo bude ďalej. Taktiež emócie. Pri milých scénach som sa usmieval, pri vtipných som sa smial a pri scénach plných napätia som sa priblížil k obrazovke a čakal som, čo sa stane. Psia duša proste vyvolala emócie ktoré vyvolať mala. Keď si sa dočítal až tu, tak vypni celú ČSFD a choď si tento film pozrieť, už vieš viac, ako by si mal! 10/10 (Videné 29.7.2019, CZ dabing) ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Dneska sem šel s Elišákem ze školky a ta si šlápla do psího hovna. Takže to bylo takový příjemný Psí posrání :o). Včera sem viděl tenhle kousek, asi osud... S tímhle tejžou už nějaký zkušenosti mám, ale nikdy to nebyl film podle mýho gusta. Ani tenhle se nevyšplhal uplně na trůn, ale zatím za mě nejlepší z jeho dílny. Myslel sem, že kočka má 9 životů, ale nikdy sem nevěděl to, že když umře pes, tak se se svýma vzpomínkama převtělí do jinýho psa. Tohle je teda příběh jednoho "mysl"psa, kterej byl cca v 5ti různejch psech. Samozřejmě tím přižiješ i příběhy pánička, který sou celkem zajímavý. Na konci sem si hezky pobrečel. No a na závěr apeluji na všechny pejskaře - sbírejte ty hovna kurňa! :o) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa uniesť. Lassemu som to zožral u Hačika a žeriem mu to aj tu. Je to síce trochu patos, naivita, či presladená filmová limonáda, ale navzdory tomu aj krásny, dojemný a vtipný príbeh(y). ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov psov film šitý na mieru, avšak ako film to nemá žiadny dej. Neviem čo to je za nápad zvieracieho prevteľovania, ale akosi som si nevšimol pointu. Je to však film hraný na city, čo už od začiatku neskrýva. A aj ja som bol párkrát dojatý o to tu predsa šlo. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tvůrci měli hodně dobrý námět na rodinný film, kde je hlavním hrdinou pes. K dobrému námětu přidali ještě kus ucházející filmařiny a podařilo se jim natočit slušný snímek. Milovníci psů a „pěkných“ emocí ve filmu si jistě přijdou na své a je možné, že si Psí poslání přímo zamilují. Sám bych sice několik výhrad měl, ale čert je vem. Myslím si, že původní ambice tvůrců jsou s přehledem naplněny a je pravda, že i podobné filmy je dobré občas vidět. Navíc závěrečná myšlenka filmu je opravdu krásná a nelze s ní nic než souhlasit. Takže zahoďte kritické brýle a film si užijte. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Psí režisér Lasse tentokrát naštěstí pořádně ubral z citovýho vydírání. Kdo tvrdí opak, tak buď neviděl Hachika nebo je to přecitlivělá holčička (napsal bych nejradši něco, co začíná na buz a končí na nička, ale v dnešní hyperkorektní době si člověk musí dávat bacha). Tohle je pohodovej a milej film a psi jsou prostě fajn. Takže za mě super volba na dnešní nedělní večer. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek koncipovaný pro rodinu a děti. Zajímavý nápad, ovšem u filmů platí, že dobrý film dělá především kvalitně napsaný dramatický oblouk, a zde scénáristé bohužel narazili na provařené klišé a konvence dětského diváka s minimální hloubkou. Z opačného pohledu je to asi nejlepší reklama na psy, kterou jsem viděl, fungují zde emoce, povedený je casting, výtečná kamera, přesná režie a především nádherní pejsci... 65 % ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako kolik asi dám hvězdiček,když hladím všechny i naprosto cizí psy, kteří na mě zrovna nenávistně nevrčí a navíc Bailey je stejná rasa jako moje nejka fenka Zuzanka. Jediné s čím jsem měl problém , bylo to převtělování - ale to na tom bylo to geniální- kruh se uzavřel a poslední minutu jsem probrečel jak malej......99% ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus v několika místech trochu moc jednoduché a naivní vyprávění v kombinaci s některými sotva uvěřitelnými prvky (psovod s velmi chladným přístupem ke svému psovi), ale celkově fajn oddechový a dojemný film. Je škoda, že celkový potenciál trochu zazdil úvodní příběh, který je bohužel natahovaný až hrůza. Jinak by to bylo za pět. Takhle můžu jen podotknout, že Hachiko je o třídu silnější zážitek. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Tenhle huňatý příběh má jen jediný úkol, a to probudit ve vás všechny kladné emoce a to se mu sakra daří. A k tomu příjemný, přímočarý a jednoduchý. Tak jak má každý nenáročný film vypadat. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama