Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

tron 

všechny recenze uživatele

„Pokiaľ chalan povie, s koľkými spal, vydeľ to troma. Ak to povie baba, troma to vynásob.“ Dvojka sa drží osvedčených pravidiel pokračovaní, takže ak v origináli Jima nachytal otec pri masturbácii, teraz ho nachytá pri sexe. Pravda, tvorcovia sa snažia zasunúť ehm posunúť zápletku novým smerom. Ostatne, panictvo stratíte len raz. Dvojka teda rieši väčší problém – čo s druhým sexom, ktorý je svojím spôsobom ešte väčším postrachom? Psychológiu nečakajte, no smršť vtipov má miestami vysokú úroveň (obzvlášť Biggs zvláda údery do zvonov a hádzania o steny na jednotku). Len čo začnú štyria hlavní kamaráti nudiť (okrem Biggsa skoro stále), prichádza na scénu tornádo Stifler - a začína šou! Vrátili sa všetky tváre z minula (Jimov otec, Alyson Hannigan, Stiflerova mama) a potešia parafrázy na najlepšie vtipy prvej časti (sex prenášaný z izby do celého sveta, Stifler ponížený ľudskými tekutinami) a "nové nápady" (retardovaná trúbka, sex po telefóne, sekundové lepidlo). ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by tento film fungoval, ak ste nevideli prvý. Príliš sa spolieha na postavy a príbeh z prvého stretnutia, ktoré sa odohralo o rok skôr. Je to skvelé pokračovanie, ktoré jednoducho nadväzuje na to, kde posledný film skončil, zachováva si všetky postavy z prvého filmu a stavia ich do rovnako trápnych a veselých situácií. 8/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama