Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Nebýt sličné hlavní hrdinky a celkem zajímavého prostředí Bukureště, hrozného názvu filmu, který se spíš hodí pro letní pohádku o čokoládovích mužících, tak by se jednalo v rámci likanských a upírských válek o značný přehmat. Takhle se jedná o lehký přehmat, který vás nebude díky netradiční lovestory mezi jedinou stoupenkyní lidských práv z řad krvežíznivých vlkodlaků a potulným malířem nudit. A to jen pouze v připadě, že jste žena, máte náladu na romantický horor typu Underworld. Budete, ale přesto zklamáni, jedná se totiž o lacinou kopii obsazenou méně známými herci. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný vlkodlačí hororík, ktorý vlastne nie je ani hororom. Podpriemerné je takmer všetko od deju, hercov, trikov, réžie, nápadov až po premeny na vlkov. Bola to jedná veľká nuda s pár lepšími miestami, ktoré aj tak potešia iba minimálne. Čakal som a čakal kým sa to rozbehne, no rozbeh nezačal. Film si už zrejme nikdy nepozriem, bo by to bolo väčšie utrpenie ako na prvý krát. 35% ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Celé se to plynule pohybuje mezi 3 a 2 *. Je to holt romantický akční snímek, což si žádá hezkou vlčici, starého vlka a jeho nástupce. Pro příklad, jak zničit 3* běhu městem jedné dívky zahaléné v kapuci ? Nechat ji nelogicky poskakovat po stěnách domů, vypadá to otřesně. Obdobný pocit má člověk z libovolného poskakování. Pak zde máme celkem hezké záběry kostela, čokolády, malovaných obrázků a na závěr romantického průletu noční Bukurešťí. Aby bylo trochu akce, tak to zředíme lovem člověka, kde lze pozorovat zajímavý přerod ve vlky, ale samotný lov už tak zábavný není. Když už sme si ukázali karty v ruce, může dojít na hlavní akci, zase si zaběháme, škoda že nikomu nedošel malý handikap vlků při lezení po stromech. Pár jich kilnem nožem a zakočíme to pár kousanci, sice mi připadl ten náskok poněkud delší, ale to, že se kráska objevila po přeměně nahá a prosí nezabíjej mě bylo ubohé (každá z částí (kam dala šaty ?)). Nakonec dojde k převzetí moci, ten způsob ujde na 3*, ale zas to něco zkazí, třeba epochální výbuch továrny (co tam pořád bouchá?) a přehlídka mezi poddanými (kde se jich tolik vyklubalo ?). Taky sem tam dvakrát postřehl vlčici kojící Romula a Réma, není to náhodou z Říma ? Trochu daleko od Rumunska... Dá se na to koukat, a není to až taková vymývárna mozku jimž většinou dávám 2*, jenže ke 3* to má taky daleko... ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů pro čtenářky bravíčka. Neustále se tu mele cosi o nějakém proroctví, cool a sexy teenageři, které castingové oddělení ulovilo zřejmě v nějakém katalogu spodního prádla, vrhají tajemné pohledy do kamery a pomatrixovsku se ohánějí dlouhýma pláštěma. Nejhorší je že se tahle pégé-třináctková ukolébavka tváří smrtelně vážně a chce být gotickým hororem ve stylu Interview s Upírem. Marně. Proti tomuhle vypadá i Královna Prokletých jako dobrý film. ()

Petjaa 

všechny recenze uživatele

Film působil přirozeně i když tam jsou v podstatě fantasy prvky, fantastická hudba, která sedla k ději - od filmu jsem nic nečekala, jen jsem viděla hezký trailer a mile mě překvapil. Poklona vůdci odhalením šíje dobře vystižená, sedlo to. Mimochodem - překlad filmu mi přijde naprosto scestný, nevím kdo to přeložil, ale nedává mi to smyl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama