Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

Reklama

Noomi 

všechny recenze uživatele

Pokúsim sa obrániť to hodnotenie. Je pravda, že príbeh je umelý, neoriginálny, na niektorých miestach dokonca stupídny a občas sa môžu rumunské kulisy zdať beznádejne nízkorozpočtové, scenár sa ani neoplatí hodnotiť a...prakticky by ten film fakt nestál za nič. Ale keď sa na to pozriem z druhého hľadiska, tak tie nízkorozpočtové kulisy z Bukurešti sú naozaj netradičné, krásne, starobylé a tajomné. Potešil ma aj fakt, že som sa nemusela dívať na uslintané vypĺznuté príšery, ktoré sú nazývané "plnohodnotným vlkolakom". Nech mi nikto nehovorí, že je lepší pohľad na absolútne neuveriteľnú počítačom spackanú beštiu ako na nádherného dravého vlka. Takže z príbehového hľadiska nula ale z audiovizuálneho to u mňa proste vyhralo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby toto lehce hororové fantasy nemělo v datu vzniku rok 2007, nenapadlo by mne nic jiného než, že jde o chladný kalkul snažící se vyždímat, co se dá z nepochopitelné hysterie kolem albínského drákulova pohrobka Edwarda Cullena – ale takhle. Vlkodlačí romantika jak z nejbrakovějšího románu je tak prvoplánová a laciná, že si stejně jako Stmívání, Nový měsíc, Staré slunce, Krupobití, Polední pauza (nebo jak se všechny ty díly twilight ságy jmenují) své fanoušky určitě najde. ()

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

''Od tvůrců kinohitu Underworld'' Ach, jak trapný slogan k tomu, aby se film přiživil na úspěchu u mě tolik milovaného Underworldu. Tento film je takový předskokan k Twilight, ale na Twilight se aspoň dalo koukat a nenudil. Což se nedá říct o tomto filmu, ve kterém jsou naprosto hrozní vlkodlaci ( lidi, co vyskočí do vzduchu, nějak se zatočí, zbělají a na zem doskočí obyčejný vlk- och, jak úžasný efekt), hrozní herci a prostředí filmu a dokonce je to i bez nějaké atmosféry (ať už hororové nebo romantické) . Slovo ''horor'' raději vypusťte a jděte se na to dívat jako na ''fantasy- romantiku''. 0%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama