Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Co mě vždy na takovýhle hororech dokáže pobavit, že jeden hlupáček dokáže rozvrátit tradici, která už trvá stovky a stovky let. Vlkodlaci si prostě v pohodě udržují své tradice, když v tom se najde blb, který jim to všechno poku*ví. Tenhle film je "horor", v tom h odokoukat. Celou dobu jsem věděl co příjde na konci. Můj kamarád to dokonce odříkal přesně a to o tomto filmu nikdy neslyšel, neviděl. Prostě je to průhledný film, kdy se modlíte aspoň za nějaký náznak překvapení. Já jsem od začátku fandil vlkodlakům, ale bylo mi jasné, že doufám zbytečně. A ta jedna hvězdička? Za ty hony, ty byly v pohodě... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bol som pripraveny na najhorsie a prezil som to, pretoze som cakal väcsiu blbost a prekvapivo ma to celkom bavilo, ale nie natolko, aby som si chcel tento film pozriet este raz. Trosicku mi to pripominalo STMIVANI (2008), akurat ze do toho bolo investovanych trosku viac penazi a v tom pripade sa dievca zalubilo do upira, tuto sa zase chlapec zalubil do dievcata, ktore sa meni na vlka. Ako horor to na mna neposobilo a netreba od tohto filmu nic ocakavat, je to v podstate slabucke a lacne... 19.05.2010 _______ Agnes Bruckner - (Vivian) +++ Hugh Dancy - (Aiden) +++ Olivier Martinez - (Gabriel) +++ Katja Riemann - (Astrid) +++ Bryan Dick - (Rafe) +++ Chris Geere - (Ulf) +++ Tom Harper - (Gregor) +++ Hudba: Reinhold Heil, Johnny Klimek +++ ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Celé se to plynule pohybuje mezi 3 a 2 *. Je to holt romantický akční snímek, což si žádá hezkou vlčici, starého vlka a jeho nástupce. Pro příklad, jak zničit 3* běhu městem jedné dívky zahaléné v kapuci ? Nechat ji nelogicky poskakovat po stěnách domů, vypadá to otřesně. Obdobný pocit má člověk z libovolného poskakování. Pak zde máme celkem hezké záběry kostela, čokolády, malovaných obrázků a na závěr romantického průletu noční Bukurešťí. Aby bylo trochu akce, tak to zředíme lovem člověka, kde lze pozorovat zajímavý přerod ve vlky, ale samotný lov už tak zábavný není. Když už sme si ukázali karty v ruce, může dojít na hlavní akci, zase si zaběháme, škoda že nikomu nedošel malý handikap vlků při lezení po stromech. Pár jich kilnem nožem a zakočíme to pár kousanci, sice mi připadl ten náskok poněkud delší, ale to, že se kráska objevila po přeměně nahá a prosí nezabíjej mě bylo ubohé (každá z částí (kam dala šaty ?)). Nakonec dojde k převzetí moci, ten způsob ujde na 3*, ale zas to něco zkazí, třeba epochální výbuch továrny (co tam pořád bouchá?) a přehlídka mezi poddanými (kde se jich tolik vyklubalo ?). Taky sem tam dvakrát postřehl vlčici kojící Romula a Réma, není to náhodou z Říma ? Trochu daleko od Rumunska... Dá se na to koukat, a není to až taková vymývárna mozku jimž většinou dávám 2*, jenže ke 3* to má taky daleko... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarených, kvalitných werewolf movie je ako šafránu. Spočítal by som ich na prstoch jednej ruky. Teenagerská, romantická fantasy "Krv ako čokoláda" sa tiež zaoberá vlkodlakmi. Neskúsená, neúspešná, nemecká režisérka Katja von Garnier chcela túto tému priblížiť predovšetkým mladým divákom. A tak je to teda plné pubertálnej lásky, proroctiev, vyvolených hrdinov a adolescentných vlkodlakov, ktorí sa snažia ovládnuť súčastnú Bukurešť. Hlúpy nezmysel. Zlí herci, úplne bez charizmy. Chudobná produkcia, ktorá šetrila, kde sa dalo. Celé to vyznieva lacno a naivne. Tento film je dobrá voľba na spestrenie emo dýchanku partie malých školáčok. Rozhodne nie je určený pre starých, ostrieľaných, horrorových borcov. ** ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Že to tomu Dancymu strašně slušelo :o) Ale teď vážně, i když jsem na to koukala kvůli němu a slintala jsem, když se usmál, líbilo by se mi to i tak. Romantika vs. Vlkodlaci :o) Vlkadlaci, kteří nejsou počítačově zmršeni, ale „hrají“ je vlci, nebo předpokládám, že nádherní českoslovenští vlčáci (http://arqeva.tym.cz/wp-content/uploads/2008/11/valkyra_z_molu_es_brno2008.jpg )Takže nádherný herec a nádherní psi, překonají slabší scénář, kdy se dějová linie raději zabývá lovestory než příběhem o vlkodlacích samotných. Na jednu stranu škoda, ale na druhou stranu jsem si mohla představovat, že ta vlčí dívka jsem já :o) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama