Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (223)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

TRAPNÝ KONEC a horror to rozhodně nebyl. Pořád nějaké vidiny, já sám jsem měl psychopatických stavů hlavní postavy už plné zuby a osobně bych ji ty oči vypíchnul!!! Pro mne velké zklamání a tak jsem se na ten film těšil. A už vůbec nechápu, proč byl film nevhodný do 18 let??? V poslední době jsou v kinech : horrory : samé sračky !!!! :-( ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrála J. Alba, tak je to totální odpad. Nevím jaký byl rozdíl v rozpočtech mezi remakem a originálem, ale asiaté dokázali vytěžit ze svého umění mnohem více, než přiblblí američané. Ti už by se měli vykašlat na kopírování a předělávky asijských filmů, protože to je katastrofa, co vypouštějí na svět. Navíc si zde nelze nevšimnout, že když už něco okopírovali, tak to ještě k tomu i totálně odflákli. V některých momentech si šli tvůrci vlastní cestou a to nejspíš způsobilo celkovou sterilitu a nudnost celého snímku. Atmosféra je tu povětšinu času na bodu mrazu, napětí téměř žádné, děsivé scény odbyté a vůbec ne strašidelné, atd… ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

"Utíkejte něco se stane. - Cojé, próč? - Teroristi sem dali bombu. - Aha, rychle všichni utíkejte." Nebýt téhle scény (a celého konce), dal bych možná i tři hvězdičky. Pravda je, že tam bylo na rozdíl od originálu moc zbytečných lekaček (který nelekaly), ale i tak se to jednou vidět dalo. Jinak nutno říct, že se mi to líbilo více než originál, a to jsem odpůrcem remaků, především díky podle mě mnohem líp udělanému vývoji hlavní hrdinky. Upřímně nechápu, proč se Jessica Alba stává takovým terčem posměchu, kdekoli se objeví. Neříkám, že je kdovíjak charakterní herečka, ale žádnou katastrofou rozhodně není. Jsou horší a slavnější :)) ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem zatim neviděl, ale s tímto filmem jsem spokojen. Při každém objevení mrtvého mi běhal mráz po zádech a to je celkem základ u hororu. Těch 45% si to vůbec nezaslouží, spíš tak 75%. A tedka koukám do zajmavostí a tam píšou, že "Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba)" tak to mi teda vůbec nesedí mě přišlo, že to zahrála hodně dobře, úplně jsem jí roli věřil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Již chvíli jsem se nepodíval na nějaký horor, tak jsem pro tentokrát zvolil jeden, který mě delší dobu zajímal. » Pozitiva: Zajímavý a ne zase tolik nerealistický námět. Ze začátku opravdu parádně navozený pocit hrůzy a nepříjemné lekačky. » Negativa: Opravdové napětí a hororovitost se vytratila už s druhou polovinou, kde šlo už o dost průměrnou thrillerovku. » Celkově: Rozhodně ne až tak špatně ohodnotitelný horor, který fungoval v rámci děsivosti jen na polovinu. » Subjektivně: Na Jessicu Albu se pokaždé pěkně kouká. » Mé hodnocení: 60% - Hororová, vysokorozpočtová jednohubka, působící místy asijským dojmem, která nenadchne, ale ani zvlášť neurazí. » Viděno: Na Film+. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)

Reklama

Reklama