Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (223)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba sice nikdy nebyla pověstná svým herectvím, ale tady je fajn, dobře se na ni dívá a pro účely hororového strašení působí správně křehce. The Eye, ač má místy fajn atmosféru, až moc spoléhá na jump scary. Od tvůrců božího Ils jsem čekal přeci jen malinko víc než jen obstojně natočený mainstreamový horor podle rutinního scénáře. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Příčinou, proč tvoříme remaky starších filmů, je fakt, že dostaneme nápad, jak snímek nějakým způsobem inovovat, vylepšit či ho jen celkově vytříbit. Režisér by se měl nad tím nejdříve zamyslet, ani jedna možnost se totiž zde nekoná. Naopak se koná pouze laciná bafačka s opravdu "hlubokými" dialogy a trapnými hereckými výkony - čili kam Jessica Alba přijde, tam se musí okamžitě někdo chystat natáhnout bačkory s několika bubáky okolo sebe, o nic jiného zde nejde, hloubka původní, asijské verze se někam vytratila. Režie nezáživná, zajímavé momentky kamery pouze okopírované z původní verze - tu jsem měl možnost vidět, čili mám srovnání a můžu tedy s klidným srdcem prohlásit, že toto tedy opravdu NE-E! 1/10 a ani nevím za co. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Typický horor pre tupú americkú mládež. Remakovat Oko bol strašný krok pre doteraz skvelých režisérov(ich Ils je 100%-tná záležitost). Film len každou scénou kopíruje skvelý originál a nemá čo nové ponúknut. Totálne bez atmosféry s pár lakačkami, ktoré sú nehorázne predvídatelné. Jessica Alba je strašná koza a dostal som od nej to čo som čakal, nič. Ako som predvídal, zbytočný film. 30% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Áno, ďalší skvelý remake klasiky... Jessica Alba vyzerá fajn, ale nikdy nebude vedieť hrať, aj keď tie čočky vyzerali dobre... až 3 režiséri sa spotrebovali na tento horor...uf to je moc. Už podľa ukážky to vyzeralo na nudu...a nudy sme sa dočkali...autori si zobrali z originálu len postavu herečky a jej malý "problém"...a to je chyba...koniec je celý zlý (odporúčam originál)...nemám rád "Happy End"... no proste nerobte to...neničte ázijské horory...radšej ich netočte a robte pre mňa za mňa Vreskot 7 alebo Čelušte 5, len nekazte tieto filmy. P. S. Jessica je fajn, ale najradšej by som ju poslal niekam.... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná husľová virtuózka Sydney Wells v mladosti stratila zrak, je úplne nevidiaca. Preto, keď dostane po rokoch slepoty možnosť, rozhodne sa pre transplantáciu. Lenže s očami mladej Mexičanky sa jej dostane viacej ako len dar zraku. Vidí aj veci, ktoré sú skutočne desivé. "Oko" je celkom solídny duchársky horror, v hlavnej úlohe so sympatickou Jessicou Alba. *** ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)

Reklama

Reklama