Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (223)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Viete čo, nezaradila by som to medzi horory. Bolo to niečo jemné medzi final destination, purpurovými riekami a akousi drámou o slepej dievčine, ktorú hrá Jessica Alba. Ale napriek tomu, že tu všetci ospevujú originál, ktorý som nevidela , tak nemám film s ničím porovnať, mne sa to páčilo. Malo to takú tmavú auru, Alessandra Nivolu, pár naozaj vydarených scén a dobrý scenár, ktorý zas niektorí z neznámeho dôvodu odsúdia. Podla môjho osobného názoru si táto vecička zaslúži tak 70%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vůbec, ale vůbec nic převratného. Dějově i co se jakéhokoliv napětí týče je na tom Oko stejně jako většina dílů Věřte, nevěřte (tj. prachbídně), po herecké stránce toho také příliš nenabízí. Líbily se mi rozostřené a mlhavé scény těsně po operaci, pak scéna v zakouřeném bytě. Víc nic. Snad jen hudba Marca Beltramiho. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé..!Síce som nevidel originál,ale tieto oči ma dokázali"vystrašiť"!Všetko by bolo OK až na ten koniec!Scény majú dostatok napätia a atmosferický spad,ktorý dotvára výsledné zobrazenie.Vadil mi však konečný hrdinský patos a scénar Jessici Alby,ktorá sa natoľko snažila až to pokazila!Silné 2* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná husľová virtuózka Sydney Wells v mladosti stratila zrak, je úplne nevidiaca. Preto, keď dostane po rokoch slepoty možnosť, rozhodne sa pre transplantáciu. Lenže s očami mladej Mexičanky sa jej dostane viacej ako len dar zraku. Vidí aj veci, ktoré sú skutočne desivé. "Oko" je celkom solídny duchársky horror, v hlavnej úlohe so sympatickou Jessicou Alba. *** ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba sice nikdy nebyla pověstná svým herectvím, ale tady je fajn, dobře se na ni dívá a pro účely hororového strašení působí správně křehce. The Eye, ač má místy fajn atmosféru, až moc spoléhá na jump scary. Od tvůrců božího Ils jsem čekal přeci jen malinko víc než jen obstojně natočený mainstreamový horor podle rutinního scénáře. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)

Reklama

Reklama