Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Akčňák, u kterého je vidět, že se tvůrci náramně bavili. Monica Bellucci je vážně sexy, a když se k tomu přidá drsňák Clive Owen a jeho akční mrkvičky, tak vzniká akční zábava u které je nejlepší vypnout mozkové závity a nechávat se unášet zběsilou jízdou. Příjemná podívaná a tak hodnotím 4 hvězdičky... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někdy o tom na jaký film během týdne půjdu do kina rozhodují náhody, jako tady. Napíši uživatelce Mertax SMS "Ahoj Maruško, kolik hodin denně na mě myslíš ?" a přijde mě odpověď " Ahoj Paji, byla sem na Sejmi je všechny, no to byl nářez, děsně se mi to líbilo ! " Mery ve mě probudila zvědavost a tak jsem druhý den psal následující SMS: "A o čem to bylo? " Maruščina odpověď mě na ten film úplně navnadila " Myslím na tebe každou druhou minutu". My si prostě s Maruškou děsně rozumíme :). Hned druhej den jsme utíkali s klukama na tenhle biják a můžu říci jedno, úplně mě to roztavilo. Tohle jě něco tak šukézního, že to nemá obdoby. Je tam hrozně moc reálných situací z běžného života, namátkou, přestřelení pupeční šnůry, perfektně sladění šoustání a zabíjení, přece se nebude přerušovat soulož jen kvůli tomu že se vás snaží zabít 50 ostrejch chlápků. Úžásný, říkám prostě užasný. Hlavní hrdina má tak obrovskou spotřebu mrkve, že i králík Bugs Bunny je proti němu béčko. Navíc tady se mrkev jenom nežere, tady ji třeba Clive Owen zaparkuje do oka protivníka . No prostě mrkrvový hrátky na nejvyšší úrovni. Takhle zábavnej nadhled kombinovanej s "cool" trvdou akcí mě tu prostě strašně chyběl. Ještě ke všemu ta sexy hudba, ten film mě nabouchal takovým způsobem, že jsem z toho snad v jiným stavu. Navíc Clive Owen je v tomhle filmu tak sexy, že bejt buzna, tak po něm vyjedu na mou duši, na psí uši, na kočíčí svědomí. Jo a ještě něco, tolik negativní kritiky co jsem si na tenhle film přečetl, jsem už dlouho neviděl. Takže na jeho obranu mám jedinou odpověd - FUCK YOU - Sejmu Vás všechny, hned jak si koupím mrkev. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Clive Owen v opusu pro mrkvičku, Monicu Bellucci, mimino a mraky záporáků. Stejně jako podobná Tank Girl, zůstane asi Sejmi je všechny nepochopeno a nedoceněno, přesto tohle svižné dílko velice doporučuji, už jen pro scénku, kdy Owen tančí mezi kulkami za zvuku skvostné Lemmyho pecky Aces of Spades. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nic se nemá přehánět. A v SEJMI JE VŠECHNY na tohle pořekadlo očividně zapoměli. Michael Davis měl dobré úmysly ale nedokázal z nich vytřískat nic víc než lehký nadprůměr. A to hlavně díky skvělým hercům, podařeným hláškám a novým neokoukaným nápadům. Možná kdyby to podle jeho scénáře natočil někdo jiný. Třeba takový... no já nevím... Míša Bayů? :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • Clive Owen sa vo filme vozí na BMW. Na autách tejto značky Clive Owen natáčal aj reklamné filmy (The Hire), ktoré režírovali režiséri ako je Ang Lee, Tony Scott či John Woo. (youtoo18)
  • První zbraň, kterou Smith použije, je Walter PPK, obvyklá zbraň Jamese Bonda. Když ji Smith uvidí, nazve ji "pěkným zmetkem". To je narážka na to, že Clive Owen byl zvažován pro roli Jamese Bonda, ale nakonec ji dostal Daniel Craig. (Morien)

Reklama

Reklama