Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možná jste si mysleli, že hvězdy jsou docela nezajímavé kusy kamenů. To jste se mýlili, hvězdy jsou živé bytosti, které vypadají jako krásné ženy. Když jedna hvězda spadla z nebe, vydal se ji Tristan hledat. Doufá, že když ji přinese své milované, získá tak její srdce a ona začne také milovat jeho. Jenže není jediný, kdo je hvězdě v patách. Tři princové hledají rubín z náhrdelníku této hvězdy, protože kdo jej nalezne, stane se králem. Nejodpornější důvod mají tři sestry čarodějnice. Když snědí srdce hvězdy, získají věčný život a mládí. První najde hvězdu Tristan. Je překvapený, když zjistí, že hvězda není jen kus chladného kamene, ale půvabná žena, která se jmenuje Yvaine. Vydají se spolu na dlouhou pouť, aby ji ukázal své milé. Jenže čarodějnice nemají v úmyslu se hvězdy vzdát, a tak oba čelí velkému nebezpečí. Během jejich dobrodružství Tristan dospěje a najde pravou lásku. Takovou, která se nedá koupit třeba spadlou hvězdou. (TV Prima)

(více)

Diskuze

duse

duse (hodnocení, recenze)

uz sem to videla aspon 5x a jeste me to neomrzelo a co teprv ta hudba-naprosto genialni

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Ne že bych byl nějaký fanda do pohádek a doufám , že ještě nesenilním , ale nová generace pohádek mixujících fantazy , romantiku , dobrodružství a akci mě naprosto uchvacuje . Navíc je většinou podepřená brilantními výkony herců - De Niro je ve Stardustu zvláště při taneční kreaci v šatech na Oscara. Takže Stardust , Gold Compass , Narnie .... všechno za plný počet.

Jevo

Jevo (hodnocení, recenze)

Je to dobrý filmík, takže si ho určite pozriem rád aj v originále :)

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Jevo: Pokud máš na mysli ten na DVD, tam jsou některý dobře pitomý zářezy, jako záměna oslovení apod.

Jevo

Jevo (hodnocení, recenze)

Iana McKellena som si tu nejako nevšimol. Viete poradiť, koho, alebo kde ho vo filme nájdem?

Aviise

Aviise (hodnocení, recenze)

Hodně dobrý filmeček! Výkony herců překvapující! Opravdu krásné a chytlavé od začátku do konce.

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Super. Nemám výtku a jeslti mě někdy nějaká napadne, tak ji hodně rychle zapomenu.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Mě zas přišla knížka o něco hezčí... především ten moudrý závěr.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

napriek tomu ze fantasy tochto tipu moc nemusim . presnejsie take bosorky a velke kuzla. napariek vsetkemu je to krasne az mi k placu doslo .. niekotre sceny vazne ocarujuce.. ach jaj.. mat taku hviezdicku :,)

entony55

entony55 (hodnocení, recenze)

Tak tato rozprávka ozaj nemá chybu dala by sa pozerať v jednom kuse skvelý dej veľa postav skvele herecké obsadenie Michelle Pfeiffer je jednoducho úžasná rola Lamie jej šitá ako na mieru aj Clairie Danes . Preto dávam 5* . Len škoda že tak malo na seba zarobil a že sa netočí druhá časť .

 (hodnocení, recenze)

Ach jo a v tomhle filmu měla hrát Sarah Michelle Gellar, kdyby to neodmítla!!!!!!

Moudzou

Moudzou (hodnocení, recenze)

.......... naprosto mimo můj oblíbený žánr, ale tohle mě fakt dostalo. Má to hlavu a patu a super herecké obsazení. Zde je jasně vidět, že co se na první pohled zdá jako naprostá slátanina může nakonec o 100% překvapit kladným směrem. Perfektní film, co víc k tomu dodat.

Tweetak

Tweetak (hodnocení, recenze)

Nádherná pohádka, super herecké výkony. Jako celek to na mě výborně působilo, film byl prostoupen spusty vtipnými pasážemi. Nemůžu nic vytknout až na ten konec kdy ta čarodějnice kouzlila jako by byla z Warcraftu ;)

Dooby

Dooby (hodnocení, recenze)

O existenci filmu Stardust jsem se dozvěděl pár minut před jeho shlédnutím. O to větší šok to pro mě byl, když jsem se čím dál více zažíral do nevtíravé čisté atmosféry pohádkového fantasy světa se vším, co k němu patří. Výborná hudba v pozadí ještě umocnila můj hluboký prožitek. Časté vtípky ať už v podání mrtvých sourozenců či čarodejnic působily opravdu vtipně. Pán prstenů je skvělý a viděl jsem ho x-krát, ale s pohádkovou atmosférou tohohle kousku se nemůže rovnat. Vrátil jsem se do dětských let s touhou najít si svou vlastní hvězdu, zachránit ji před zlem a pak vládnout dobrou rukou věrným poddaným.

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

CheGuevara: Souhlas. Hvězdný prach je důkaz toho, že i ze špatné předlohy lze udělat výborný film.

burina

burina (hodnocení, recenze)

Knihu som necitala a ani som nevedela, co mam od tohto filmu cakat. Ale vysledok je uzasny, uz som to videla trikrat a je to stale lepsie.:) Krasne...

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

croow: Ba naopak! Přidané pasáže film zcelistvily a dodaly mu ten pravý nádech filmovosti. Pokud by to byla věrná literární adaptace, věru bych nebyl tolik spokojen. :-(

croow

croow (hodnocení, recenze)

Asi určitě mě v hodnocení poznamenala knížka, kterou jsem četl chvilku před shlédnutím filmu. Určité části děje byly do scénáře vymyšleny (skoro celá druhá polovina filmu) a to se mi prostě nelíbilo.

Související novinky

Festival Malé oči přivítá v Praze i Totora

Festival Malé oči přivítá v Praze i Totora

15.11.2021

Již 8. ročník festivalu Malé oči je tu! Během listopadu a prosince se filmový festival pro děti objeví v několika městech po celé republice. Dramaturgové připravili pro malé diváky (i jejich rodiče)… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (více)

Reklama

Reklama