Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud hnedka začnu dojmem z 3D prostoru, musím uznat, že dopadl nad očekávání dobře. A určitě nejlépe ze všech trojrozměrných hororů, na kterých jsem měl tu možnost být. U Krvavého Valentýna i Nezvratného osudu mi tahle technologie přišla naprosto zbytečná, protože sem tam nějaký krumpáč zaražený v hlavě nebo létající šroubovák mě nějak neoslnily. U Piraně mělo pro mě 3D mnohem větší význam, protože na mě vypadávaly kozy a masožravé ryby útočily v mnohem kratších intervalech, než u výše zmiňovaných filmů, a to od začátku až do konce! V poslední třetině rozehraje Aja takové peklo, že to bulvy nestíhají. Takže pro mě ideální zábava. Český dabing mi ani nevadil, jen mi přišlo, že k nám dorazila Piraňa až takhle na podzim. Více v recenzi tady: http://www.studna.net/filmy/1831/ ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

,,Ajo zlobíš", sice to tento rok spíše říkam nejmladší neteři, ale asi by se to hodilo i Alexandru Aju. Hory mají oči se mi libilo, ale Piraňa 3D se podoba smouže na diamantů. Nadruhou stranu potěšilo obsazení Dreyfuss, Christopher Lloyd jako trochu šilený vědec, Jerry O´Connell, plno hezkých žen jako třeba Kelly Broke, dokonce jsem nepoznal svoji relativně oblíbenou herečku Dinu Meyer. Jen kdyby nebylo tolik i na letní horor u vody tolik nahoty a klasických hororových chyb nesmyslů. Někdy jen sůdy krve a naplno bublajicí kyslíkové bomby pod vodou nestačí. Přemyšle jsem dokonce o dvou hvězdách, nakonec zůstalo slabých tří. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní zábavnej horor, co se nebere vážně. Bavila mě první půlka s mega plážovou party. Všude samý holky v bikinách, prostě letní pohoda. To natáčení porna, kde se nešuká bylo fakt směšný a prostě jsem se bavil. Samotný piraně a ten plážovej megamasakr byl zvládnutej na jedničku. Přesto se o největší chuťovku postaraly vlasy zaseknutý za lodní šroub a ne piraně. Mno a povinná finální scéna...paráda. Aja prostě zase nezklamal. Jedinou a důraznou výtku mám k 3D. PROČ?!!! Bylo tam úplně ZBYTEČNÝ a hlavně ŠPATNÝ. Dění na plátně jen znepřehlednilo a film by byl bez toho mnohem lepší. Každej není James Cameron a cpát 3D všude, jen abych vydělal víc peněz když to s tim neumim natočit je blbost. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Meno A. Aja bolo pre mňa to jediné, kvôli čomu som sa rozhodol tento film zhliadnuť. Jeho meno je zárukou dobrého krváku, no ale reakcie boli na film rôzne, od nadšených až po zhnusených. Ja som niekde uprostred. Úvodná scéna s R. Dreyfussom bola i určitou symbolikou, ale zaujímavá určite bola a očakával som , že v tomto duchu bude film pokračovať. Potom Aja, nepochybne veľký fanda ženských kriviek, tak často krúti okolo žurujúcich a tancujúcich zadkov, že úplne zabudol čo chce vlastne točiť. Dosť to kazilo dojem zo scén ktoré mali byť napínavé. Každú krvavú scénu prestrihol zas a znova na skákajúce, tancujúce či lietajúce kozy a po čase som už bol z toho otrávený. Viem , že to bol zámer, ale mne táto puberťácka žúrka veľmi nesedela. V polovici divák takmer nevie či pozerá klip na MTV, alebo to, začo zaplatil má byť skutočný horor. Pár dobrých a krvavých záberov sa tu nájde, ale ako celok je to nevyvážené, dosť uletené, trochu úchylné no hlavne iba priemerné. Kto váha, tak stačiť by mal aj trailer, pretože mne tento film pripadal ako 90 minútový trailer. 60%. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu bylo použito přes 1100 lodí. (KucC)
  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)
  • Značka tequily, ktorú aktéri popíjajú na lodi pri natáčaní, je Havasu Tequila. Havasu je odkaz na skutočný názov jazera, kde sa film nakrúcal. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama