Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jako horor bych to neviděl i když tam pár děsivejch scén bylo, ale nic extra. Spíš bych to viděl na kvalitní thriller, kterej se podobá šestýmu smyslu a to občas docela hodně. Co se týče hudby, tak ta občas docela dobře podbarvovala atmosféru, ale jinak byla dosti průměrná, za to herecký výkony už byly opoznání lepší, hlavně Kevin Bacon se tam předved v dobrým světle, za to ten malej kluk se mi moc nezdál, dát tam rádoby inteligentního 5-ti letýho kluka, kterej sám od sebe mluví s duchama a vidí do budoucnosti nebylo zrovna šťastným řešením, ale to se dalo přežít. Jinak se mi to líbilo a viděl bych to jako docela nadprůměrnej thriller ()

kingik 

všechny recenze uživatele

David Koepp si vydupal režii a balancoval na hraně, kdy jako méně zkušený režisér nemusí dobře vystihnout hororovou podstatu. Hororové cítění mu nechybí, ale přesto si dovolím tvrdit, že nehrát šílený Kevin Bacon hlavní roli nemusel být výsledek nijak oslnivý. Bacon filmu přidal pěkných pár procent navíc. Známý scénárista Koepp sázel na mrazivé vyobrazení jedné tragické události, obohacenou o nadpřirozené síly a Bacon mu s tím vydatně vypomohl. Jenže znám spoustu opravdu lepších hororů ve kterých se nonstop pořád něco děje. Tohle není ten případ a na nějaké to křečovité strašení mě neužije. 50% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je dost hustej horor. V podstate pribeh nijak originalni - v dome strasi, hlavni hrdina musi neco udelat, aby to prestalo, ale zaujalo me to vic nez jine podobne horory. Vyborna atmosfera a skvely Bacon, ktery je ze zacatku jen obycejnej manzel, ale pomalu se z neho stava "blazen". K tomu dobra kamera, dobra hudba, par lekacich a par krvavejch momentu a zadna hlucha mista. Neco mezi 4 a 5*, ale myslim, ze 5 si to zaslouzi. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Teda jako dost mohutný zklamání.Děsivá atmosféra se absolutně nekoná, hereckej anstábl průměrnej, až to bolí a k tomu ještě spoustu věcí Koepp vykrádá jak největší béčkař. Neberu jen v potaz celkově neoriginální scénář, nebo například v jedné scéně trhaný pohyb ducha děvčete (nehledě na to, že absolutně zbytečný), který jsme mohli vidět třeba v gothice, nebo v Grudge (brrr a tam byl velmi... nepříjemně zpracovaný), ale když použije snad osmset let starou lekačku se zavíracím zrcadlem, tak už jdou oči v sloup. Není to veskrze špatný film, třeba obě scény z hypnózy, či hrdinův sen o sousedech byli velmi sugestivní, ale jinak opravdu nic moc. Spíš tak 2 a půl hvězdy. PS: tajemné okno jsem viděl asi před rokem a až teď pociťuji zklamání, jak se v něm režisér sám vykrádá... achjo :-( ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty žárlíš na moje halucinace. Jsi vážně těhotná." Hypnotizovat se nenechám. Při mý smůle bych byl skvělý médium, takže by se se mnou jistě spojila ÚOOZ (Ústřední odborová organizace zavražděných) a já bych musel kopat a kopat a kopat, dokud bych nevykopal Ligu mistrů. Já totiž kopu radši do balónu než do země. To by však mrtvoly určitě neuspokojilo a zaútočily by na mou rodinu. Fuj, to byl ale sen. Takže žádná hypnóza, ale fandění spravedlnosti a k tomu se sledování Ozvěn mrtvých celkem hodí. Ale žádný velký BUBUBU to tedy není. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama