Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko sa jeden zo sedmice najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani z ďaleka psychicky nezvláda, zbytok nadobúda presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva, kamaráta poriadne odreagovať. Plán je pritom úplne prostý a jednoduchý. Zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. Tento druh srandy ale určite nemali namysli! Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich čaká krutý boj o holý život s miestnymi ženami, ktoré zasiahol neznámi vírus. Spokojnosť, ktorá okrem niekoľkých vydarených gore záberov či masiek, ponúkla slušnú zábavu počas ktorej som sa nijak mimoriadne nenudil. Popravde, čakal som to horšie, takže nakoniec som veľmi milo prekvapený. Rozmýšľal som nad udelením 4 hviezd, nechcem byť premúdrelý, ale tak či onak, vzhľadom k mnohým pozitívam, ktoré som uviedol, snímok akoby nemal dostatočnú chémiu, ktorá by ma emocionálne zasiahla. A to už je bohužiaľ pri tomto hodnotení, z môjho pohľadu, povinná podmienka. PS: Ja teda neviem ako ma podaktorí vnímajú pri čítaní mojich komentárov (a popravde, ani ma to nezaujíma), ale podaktorí užívatelia na ČSFD sú pri hodnotení horor žánru, v riadnom "lese" - Inak 65% :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální britská zombie komedie, která si moc nezadá ani s tim nejlepším, co sem doposud viděl - Soumrakem mrtvých. Dokonalý hlášky, šílený gore, volezlý nechutný zombie feministický svině, dokonála zábava a strašná prdel. Soumrak byl teda ještě kapánek lepší, ale tenhle béčkovej komediální zombie nářez je taky skvělej Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch, feministickejch kanibalek. | V tom autobusu bydlí zlá Candy. A má menší kožní nemoc. ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem veselá zombiárna, kde humor a hlášky nepřelézají hranici trapnosti, zombice jsou kočky k pomilování(až na vyjímky:)), gore není špatný, vizuálně líbivé a tak nějak se pořád něco děje. Nic světoborného, ale na druhou stranu nic otřesného. Odpočinková věcička. ...."Co kurva dělaj v lese? Možná serou. Ženský rády chodí na hajzl společně" ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase ma sklamala britská tvorba - resp. britský humor, na ktorom chcel Doghouse stavať. Zopár originálnych nápadov a snaha priniesť niečo nové (zábavnejšie) sa tvorcom uprieť nedá, no výsledok zostal niekde na polceste. Nevyhli sa totiž klasickej šablóne (chorobe) hororových movies, a tým vlastne Doghouse prichádza o moment prekvapenia a pobavenia divákov. Škoda. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Stupidní, hloupé, ale zábavné. Pokud přistoupíte na šílenou jízdu Jakea Westa odnesete si větší porci gore, trefných hlášek a laciných klišé v jednom tak trochu přiblblém příběhu, jenž může ve výsledku sice stěží konkurovat výbornému Soumraku mrtvých, ale pro pobavení na jeden večer bohatě postačí. Stačí jen vypnout mozek. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama