Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak nějak už se dá tušit, že čtvrté pokračování nebude žádný skvost. Jednička byla béčková, tohle z podstaty věci je céčkové až déčkové. Čekáte až se tam objeví Anakonda, která začne pojídat lidi. Digitálním hadem určitě oscarové ambice nebudou. Světlou stránkou jsou momenty, kdy si říkáte, zda stihne utéct nebo dotyčného sní. Byl jsem nemocný a neměl sílu přepnout kanál bohužel. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že niekto tu nadobro stratil rozum. Len čo sa mi trochu sa mi uľavilo, že v titulkoch neni Hasselhof, šokovali ma svojou účasťou pre zmenu rumunskí ochotníci. Navyše vodného hada, ktorého domovom je Amazonský dažďový prales nechali tvorcovia behať po rumunskom lese a asfaltkách. Aby utrpeniu diváka nebolo dosť, žerie ľudí na počkanie ako cukríky zo sáčka a po popálení kanistrom benzínu opäť splýva dokopy. Ok, ale ku žánru akčný horor si ešte treba doplniť fantasy. Ináč táto digi-konda na diváka nezapôsobí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jako malý jsem filmy o anakondě žral, především dvojku a těšil jsem se na další pokračování. Ale tohle byl prostě děs, kterému se může upsat jen podprůměrný neherec jako je John Rhys-Davies. Monstra: S hady ty nesmrtelní "ukusovači" hlav měli společné jen obří tečky na těle. Jak se doprčic kvůli séru z orchideje může had rozstřílený na kousky během mžiku opět složit dohromady a řádit dál?! Herci: Linden Ashby je celkem sympaťák, jinak jsem čekal, až všichni nepokojně umřou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další otřesné pokračování o přerostlé Anakondě. V tomhle díle se tahle počítačová nestvůra dokáže dokonce regenerovat. Osobně nechápu proč do podobných paskvilů neustále cpou další a další prachy, místo aby natočili jeden pořádný film. Herecké výkony tragické, stejně jako speciální efekty. Tohle je tipický příklad odpadního braku, který si už nikdy nepustím. Nulu nedám jen kvůli herečce Crystal Allen, která alespoň předvedla průměrný výkon. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ždímat,ždímat,ždímat jak se to jen dá stejně jako u Hellraisra. V 80.letech by to bylo super béčko,ale v dnešní počítačové a nudé filmové době nic víc než jen další nuda. Jo dal jsem dvě hvězdy,ale jen proto,že se mi líbí blondýnky,takže Crystal Allen dostává jednu,jinak by to bylo za jednu hvězdičku. Stejně tak i ve trojce. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama