Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (424)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to dá a viac sa mi k tomu ani nechce písať. Absolútne zbytočný zástupca hviezdnej ságy, ktorý vzhľadom na nízky rozpočet nemá v kinách čo hľadať. Psychopatizmus Lucasa ohľadom svojho vesmíru nemá konca. Remasterované dvd verzie, pridané scény, vydanie pôvodných verzií na dvd, ďalšie remasterované verzie a minulý rok celá sága na brd. To posledné je to jediné, čo malo skutočný zmysel. Tento film bohužial patrí k tomu menej nepochopiteľnému. 50%. Čo vymyslí Lucas nabudúce? ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiné Star Wars, které celkem zajímavě vyplňují děj mezi dvojkou a trojkou. Animace je celkově povedená, tedy až na ty obličeje, které se určitě daly dopilovat o kus lépe. Zaznamenal jsem i pár humorných replik ("Střílej prostě támhle"...:-) ), atmosféra víceméně odpovídala tomu, co známe z celé série. Škoda jisté dětinskosti, která ubírá dospělému divákovi kousek potenciálního kouzla, na druhou stranu jí zase není tolik, aby na tomhle filmu ujížděly už i menší děti. Prostě za tři. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Tolik klonů, tolik válek., tolik řečí, tolik akce a vlastně nic z toho. Hvězdné války měly skončit už s Lukem, protože nic nového nebylo dost kvalitní ani pro ScifiChannel, který nás krmí hezkýma slátaninkama už drahnou řadu let. Tyto Hvězdné války nemají prakticky co nabídnout. Jsou totiž úplně stejně bezpohlavní, jako tři nové hrané epizody. Scénáristi nedali postavám nic, co by je v mých očích povzneslo nad úroveň postaviček z Kinder, snad jen že se oproti postavičkám z Kinder nedají složit do malého oválného vajíčka. V celém filmu se pořád něco děje. Postavy známé z epizod I-VI se vynořují a noří téměř v každé scéně, aby odsmečovaly děj zase o kouštíček dále. Jenže, stejně jako I-III, i zde chybí určité zdání nadčasovosti, osudovosti jednání hrdinů, charisma... Je to prostě jen nějaká epizoda ze života Hvězdných válek. Není to legenda a už vůbec to na ni nemá náběh, jako se to stalo s IV-VI. Během sledování si člověk nehezky často říká: Sakra, kdy už to konečně skončí? Když už všechno zachrání? Kdy už tohle zbytečné dílko skončí? Měli by začít točit filmy a seriály ze světa Hvězdných válek o jiných, naprosto neznámých postavách. To je jediná záchrana této legendy, protože v tomto případě by se mohli pustit prakticky do jakéhokoliv experimentování. Jediným rámcem by byl svět rytířů Jedi. A všechno ostatní by si mohli vymyslet jakkoli. Ale oni jen pořád dokolečka přežvýkávají osudy naprosto nepotřebných a nudných postav. A to ještě navíc neskonale, i při vší té akci, nudně. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ahsoka je nejdrzejší padawankou v historii řádu Jediů, nechápu Anakina, proč jí Silou nesebral a neomlátil s ní pár mrakodrapů. Použitá animace mi nevadila, z blasterů se kuší nepřetržitě a i světelné meče bzučí prakticky pořád. Choreografie soubojů vcelku obstojná a hle, tím končím. Kde je charisma hlavních postav, proč neburácí chorály a kam zmizela ta osudovost?? Místo toho se všichni starají o to, jakou teplotu má ten malej slimák. Že by mi to nějak výrazně spojilo epizodu 2 a 3, to se říct nedá, spíš by to mělo nést označení epizoda 2,37. Takovejch jednohubek se tam dá narvat... Film odsýpal svižně, ale že bych ho měl zařadit po bok ostatních dílů, to ani náhodou. 50% 67 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Krapet dětinské, krapet povrchní, ovšem narvané až po uši. Film začne zběsile a do závěrečných titulků se nezastaví. Pozitivní - schová to slabší místa a dějovou "hloubku" a udrží vás. Negativní - film negraduje, uhání, uhání a pak skončí. Sice bude seriál, ale tohle je podpásovka. Jinak ovšem pro fandy SW kvalitní jednohubka. Animace je stylová a nemusí sedět každému, myslím ale, že těch bude minimum. Kdyby si scénárista odpustil pár stupidních fórků s droidy, mohlo to působit líp (ovšem co jsem čekal, vždyť jsem viděl novou trilogii). Jako pilot velmi dobré, do kina trochu nedotažené... Z novinek jsem měl dobrý pocit z Anakinovi padowanky, ovšem třeba hudba byla místy tragická až hnusná. Fandy potěší, ale neoslní. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Klonová stíhačka, která se poprvé objevila v tomto filmu a později v televizním seriálu, se nazývá „The Lucky Lekku“ a její příď je poctou sérii pin-up obrázků na bombardérech z druhé světové války. Umělecké dílo se nejvíce podobá bombardéru B-24M „Night Mission“ 30. bombardovací skupiny 819. letky. (KGBelik)
  • Podle knihy „Star Wars: The Clone Wars: Visual Guide“ od Jasona Frye z roku 2008 bylo Rottovi Huttletovi v době jeho únosu deset let. Fryova kniha „Star Wars: The Clone Wars: Character Encyclopedia“ z roku 2010 upřesňuje, že Huttletové obvykle stráví prvních padesát let svého života dospíváním v rodičovském vaku, ale Jabba chtěl, aby jeho syn poznal život v galaxii dříve. (KGBelik)
  • Film bude prvým Star Wars filmom, ktorý nebude vydaný spoločnosťou 20th Century Fox. O distribúciu sa postarajú Warner Bros. Pictures. (klayman)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama