Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

marien1039 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno jsem čekala druhé Tenatious D, ale i kdyby si roli Fishe střihnul Kyle Gass, stejně tento film bude velmi špatný a žádný kvalitní komik-hudebník už to nevytrhne. Člověk, který má rád rock, si pustí tento film s očekáváním kvalitní hudby a hned se na něj z blýskavých barev, paruk a drog vyvalí nepříliž kvalitní styl hudby glam, specifikovaný špatným zpěvákem, ujetým kytaru onanujícím kytaristou a fetujícím zbytkem kapely. Duše člověka alespoň minimálně znalého hudby si někde v zadu ublinkne, ale to bohužel není vše, celý fim se najednou přehoupne na styl alá Avril Lavigne smíchaná s Evou Farnou a to už neblije jen lidská duše, ale i člověk sám. Film má 98 minut a já, když jsem ho sledovala jsem měla pocit, že trvá něco přes 2 hodiny. To, že je tak krátký mě velmi překvapilo. Inu kvalitní nebo alespoň průměrné filmy se netáhnou jak opilý bezdomovec přes křižovatku a většinou utečou rychle. Tohle je naprtostá hodina a půl děsivého hudebně hrozného utrpení. ()

Kletus 

všechny recenze uživatele

Jediný co tomuto filmu ubírá je skutečnost, že Fishův band ADD hraje strašnej shit rock. Na druhou stranu Vesuvius to táhli v tradičnim osmdesátkovym stylu.Apropo líbil se mi tam jeden zajímavej popkulturní odkaz a to hláška:"Stáhnu vás sebou do pekla!" Sežeru vaše duše!". No neslyšeli jste to už někde? ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie z hudebního prostředí, která sice ne úplně dosahuje kvalit podobně zaměřených filmů s Jackem Blackem, ale zaručeně dobře pobaví. Vždyť hlavní hrdina svými střeštěnostmi přípomíná právě zmiňovaného Jacka. Film je parádně bláznivý a je tu dostatek srandovních scén, jež rozesmějou. Škoda jen, že hudba nebyla krapet tvrdší a méně slaďácká. No a typický americký konec mě taky moc nepotěšil. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Slabší náhrada za Jacka Blacka, která rozhodně neurazí. Ovšem jak se to vezme. Znalý rocker se akorát zasměje hlouposti tvůrců, kteří sami nejspíš rockové muzice vůbec nerozumí. Fiktivní kapela Vesuvius z tohoto filmu hraje něco jako glam rock amerického střihu konce osmdesátých let a s tímto stylem, který ve skutečnosti naprosto ztratil na popularitě (bohužel) a totálně upadl do pozadí (většina kapel se rozpadla, zbytek otočil s dobou na jiný styl), tahle filmová kapela překvapivě vyprodává stadiony, trhá rekordy v prodejnosti a je slavná jako Madonna, to vše s image glam rockerů, kteří v dnešní realitě hrají jen pro úzkou skupinu fanoušků. No budiž, alternativní realitu rockové slávy můžeme odpustit, ale neodpustitelná je ta kapela středoškoláků, kteří si myslí, že jsou rockeři. Nechutná partička složená z hnusného tlusťocha, sexy jakožepunkerky a přecitlivělého emo magora hrající sračkoidní pop emo teen soft rock či jak to nazvat. No a k tomu se jakože přidá pořádný rockový bicman. Jaký to mohl být skvělý film, nebýt o MTV středoškolské kapele, ale o skutečných rockerech. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Pohádka o splněném životním snu. Pohádka o vzestupu mladé kapely a o druhé šanci. Nečekejte nějakou rockonrolovou jízdu ve stylu sex, drogy, alkohol, ale spíše jízdu party teenegearů ke slávě. Ani trochu tomu ale nevěříte, a tvurci to ani nezamýšleli. Protože je to film pro pubertální mládež kteří tyhle kapelky žerou. Ale jisté zábavné momenty tam byli, ale čím dál se posunujeme v ději tím víc je film vycpáván vatou. Snaha nacpat do filmu násilně co nejvíc je očividná a pomalu to celé sklouzává k nudě. No a konec divák starší 14 let opravdu nemuže brát vážně. ()

dogzila 

všechny recenze uživatele

Čo viac si môže človek priať na vyplnenie nedeľňajšieho popoludnia. Tento snímok rozosmeje ale nie zas toľko aby bolelo brucho. Príjemné prekvapenie je hlavný hrdina ktorý rozdáva šťavu vo filme i mimo neho. Trochu otravné a 100x uzreté gagy s detskou zápletkou, však znižujú hodnotenie výrazne - cielová skupina tohto filmu je neznáma. ()

ZeroX 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie která snad ani nezná konkurenci co se týče filmů a Rockové hudbě.Wilson se sice do role Rockera moc nehodí,ale ve filmu předvádí zázraky (vtipné hlášky).Ve filmu chválím skvělou hudbu,která filmu dodávala šťávu.Film se bohužel trochu shodoval se snímkem Škola Rocku,takže jsem skoro celý film myslel na to čím se od sebe liší.Škoda že práci na tomto filmu nenabídli Jacku Blackovi,ale i tak je to skvostná komedie,která se určitě zařadí mezi dobře hodnocené.Je neuvěřitelné jak vtipně se dá zpracovat comeback Rockera,z kterého byl opilec a povaleč.Postava Rockera je originální už jenom tím že je zvláštní (Strčí si pro štěstí zvratky do kapsy XD ),od této komedie neodejdete a budete se opravdu smát od začátku do konce. ()

Steavy 

všechny recenze uživatele

Spokojne tomu dám 5 hviezdičiek, mňa to bavilo...so všem všudy.....a milujem Emmu Stonu, no fajn Rainn Wilson trošku prekvapil...ale určite príde deň ked si to pozriem zas....inac fakt fajn muzika....RocK... ()

v1791 

všechny recenze uživatele

Film pre teenegerov, ale kvôli hudbe u mňa zabodoval na 4*. Nevyzretý dospelák v partii školákov pôsobí zvláštne, ale nie komicky. Typická americká teenegerská komédia, ale s dobrým soundtrackom. Do kina by som na film nešiel, ale doma si ho asi pozriem ešte raz. ()

Nargaroth 

všechny recenze uživatele

je to sice taková ptákovina že tomu není rovno, ale na večerní relax po nevydařené romantické schůzce je to perfektní :D ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Jako by spíš televizní záležitost. Koukat se dá, tu a tam se i pousmějete, ale žádná specialitka se nekoná. A hlavní hrdina není bohužel moc sympatický. ()

Reklama

Reklama