Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let.
(Stanley619)
Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil.
(znamka22)
V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne.
(znamka22)
IQ Tiqe
Překvapení. Čekal jsem průměr, dostal jsem nadprůměr. Nejvíc mě ale překvapila Catherine, od které jsem vůbec nečekal takovou živost, odvaz, a hlavně díky ní jsem se dobře bavil a ze začátku celkem udiveně koukal. I když jde o romantickou komedii s happy-endem, líbí se mi, že je vývoj reálnější než u jiných romantik, a konec není žádný nechutný slaďák; prostě tak akorát, že nezkazí dobrý dojem. Tenhle film určitě zajistí dobrou náladu.(14.2.2010)
predators
Catherine je ve 40-ti vážně sexy a nebráním se ani oné myšlence rozdílného věku partnerů, kdy měl celý příběh zvláštní náboj a docela jsem se i bavil...jenže, pak přijde cesta kolem světa a ...a dál už nebudu spoilerovat...ten závěr už je hodně vnucující a ani né přeslazený, jako vůči předchozímu ději zbytečný... 65%(16.2.2010)
Stanislaus
Oproti Prime mi zde chyběl někdo jako Meryl Streep, ale i tak nelituju, že jsem strávil nad touto americkou romantickou komedií hodinu a půl. Líbilo se mi obsazení, líbilo se mi spousta scén a u mnoha jsem se opravdu nasmál. A můžu říct, že oproti mnoha romantickým komediím měla tato opravdu skvěle zvládnutý konec. Zkrátka příjemný a lehký film pro zlepšení nálady, který možná zavání klišé, ale co v dnešní době ne. P.S. Nejvíc mě dostala scéna, kde Aram čte Relikvii smrti, zatímco mu Sandy říká, že je těhotná.(17.7.2010)
Goldbeater
Nijak zvlášť vtipná, ani nijak zvlášť uchvacující komedie na zajímavé téma. Hlavním plusem filmu je krásná Catherine Zeta-Jones, která svůj part zahrála velmi dobře, a co je důležité, ona je opravdu sexy čtyřicítka. Celkem solidně jí sekunduje Justin Bartha a z jejich vztahu srší taková větší roztomilost. Děj není moc rozvětvený, a když je, tak jako podle šablony. Proto tuhle milou komedii vidím na pěkný nadprůměr.(30.7.2011)
grogodil
Catherine je síce herecké poleno, ale vyzerá stále vynikajúco. Našťastie sa v takejto nenáročnej blbine tá jej snaha o herectvo trochu stratí. Inak je The Rebound klasická plytká, vykalkulovaná romantická komédia plná sladkoblbých dialógov, ktorá smeruje presne podľa očakávaní tam, kam to je u romantických komédii zvykom, akurát si pred samozrejmým happyendom spraví tak trochu zbytočnú 15 minútovú zachádzku okolo sveta. Nenudilo ma to, ale na viac sa ten film nezmohol.(3.4.2010)