Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

"Tahle země není pro starý, Wanted, Wrestler, Juno, High school musical 3, Hannah Montana, Hancock, Sex ve městě, 10 000 př.n.l., Jumper, Letopisy Narnie:Princ Kaspián, Leť's Dance, Iron Man, Hellboy, Hulk, Cloverfield, Alvin a Chipmunkové, Temný rytíř, Speed racer, Indiana Jones 4, Noc v Muzeu, Beowulf, Kung Fu Panda." -> tak tyhle filmy stačil totálně sk*rv*t nebo jim naopak přilepšil (High school musical, Hannah Montana,...) tenhle totální shit, kde humor znamená hovna, krkání atd. Totální ubohost! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to jako na nejhorší film podle imdb, protože mě přitahují extrémy. A tak vedle filmů extrémně dobrých vyhledávám i ty extrémně špatné. A Disaster Movie je vážně jeden z nejhorších. Nefunguje tu vůbec nic a především to absolutně není vtipné. Chlapcům se opět podařilo natočit přesný opak dobré komedie. Bohužel to navíc není ani ten typ špatných filmů, u kterých se aspoň smějete na účet tvůrců. Spíš je to ten typ filmů, u kterých je vám samotným fyzicky špatně z toho, že se vůbec může někdo takhle ponižovat. Vpravdě katastrofický film.. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,190,901Tržby Celosvetovo $34,816,824Tržby za predaj DVD v USA $7,875,617 //počet predaných kusov 372,807║ Neuveriteľné čo táto režisérska dvojica dokáže točiť ale treba uznať že ich predošlé kúski boli dokonca o dosť horšie než toto čo navarili. /0%/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama