Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (114)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je libo filmovou hádanku? "Tak slibně to začalo, tak hloupě to pokračovalo, a tak tuctově to skončilo. Co je to?" Jistě, Fame... Náskok před Muzikálem ze střední si sice udržel, ale bohužel ne tak velký, v jaký jsem doufal. Škoda. Těšil jsem se, jak zde rozepíši klady, ze kterých jsem potěšen, namísto toho si můžu jen povzdechnout; co jsem vlastně čekal? ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, který je podobný ale už stovkám předešlým. Krásné holky, krásní kluci. A co je nejkrásnější? Když krásný kluk chodí s krásnou holkou :D Průměr. Přestože, jsem věděla (a to snad každý) o čem daný snímek bude, podívala jsem se na něj. Musím říct, že mě ničím speciálním nepřekvapil, ale jedné věci jsem si všimla. Bylo tam dobře vyváženo pozitivum a negativum daných postav. Všichni nebyli nejlepší, nejúžasnější a nejúspěšnější. Byli tam i osoby, kterým se nedařilo a přímo jim řekli, že to s nima lepší nebude..Což většinou neřeknou, ale optimisticky je nabudí, že se to určitě splní :D Samozřejmě jsem se nejvíce těšila na závěrečné vystoupení, které bylo samozřejmě krásný, ale víc ani ťuk. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Fame se mi líbil z prostých důvodů. Není náročný jako několik dalších filmů tohoto žánru, není nudný a má složky, které se mi líbí. Na porozuměnou - tyto filmy mám rád, takže jsem rád i za tento. Líbí se mi, že se odehrává na více úrovních (tanec, zpěv, herectví...), ale oproti tomu má nevýhodu, že se nedostane jednotlivým postavám pod kůži. Očekává se to vůbec od tohoto filmu? Možná ani ne. Fame má poměrně dobré dvě hodiny, které utekly docela rychle. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Rozdrcený meniskus a operace kolena mě připravily o sen, který jsem stejně neměl, a nebo možná měl, ale jenom úplně malinkatej, ale ani o ten pidisník se vám nepodařilo mě připravit vážení ineresálisti - aneb - ještě že jsem si o tomdle filmu nepřečetl nic, tak stejně jako tenkrát o Hříšňáku 2, a jen si je oba užil a oběma dal stejné hodnocení. Já jsem totiž buď fakt švihlej, a nebo fakt divnej, jedno z toho to musí být, protože přeci nebudete švihlí vy všichni a já budu osvětová reklama na zdravou müsl....to ne. Takže mě klidně zlomte druhou nohu, přineste na příjem Chocholouškovi, postavte před zpožděné Pendolíno (oni stejně zdražej elektriku, takže jezdit nebude), ale já budu trvat na tom, že tohle je fakt pěknej film!! A bašta! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Fame není špatný film bohužel dějově je naprosto příšerný a úplně zbytečný (dívat se na to jak to mají děti těžké nebo lehké na taneční škole my příjde zybtečné) P.s. originál jsem neviděl ani mě neláká ta 1 hvězda je za poslední scénu a singl fame od Naturi Naughton P.P.S. ten blonďák my přišel jak nějaký buzerant a ten Nalik byl drsný asi tak jak šmirgl papír ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama