Reklama

Reklama

Kick-Ass

Trailer 3

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici!  Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti… To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D´Amica. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2 436)

neo_ap 

všechny recenze uživatele

Dle ukázek, a místního ohodnocení, jsem se na tento film hodně těšil. Bohužel jsem byl dost zklamán. Pár povedených akčních scén je doplněno spoustou nudy, a různého klišé. Dovolím si říct, že nebít HG a BD je to nekoukatelná hovadina. Dohromady však tvoří průměrný snímek, který se dá i dodívat. Doporučuji, raději si přehrát bojové scény na youtube, a neztrácet čas celým filmem. Velká škoda. Jen kvůli Mindy 50/100. ()

Yettihomatka 

všechny recenze uživatele

Tento film je naprosto skvělý příklad humorné marvelovky. Za mě 9/10. Hlavní postava je zajímavá, ale moje srdce patří Hit Girl. Malá holčička zabijačka je naprosto super postava. Film utíká svižným tempem a člověk, který má správné chápání humoru se rozhodně nudit nebude. Finální "Bossfight" je trochu přehnaný. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně nepovedená komiksová teenagerovská komedie,hlavní představitel který si hraje na jakého si hrdinu a nemá na to,trochu to zachránil N.Cage se svou nemilosrdnou dcerou,jednou stačilo. ()

Gattolino 

všechny recenze uživatele

Šílenost geniálně vedená na hraně, nezapomenutelná Mindy a kocourek Žužla, věčně vykulený a udivený pohled žabákoidně maskovaného supermana Nářeza . Tarrantinovská divadelní ukrutnost se zde potkává s přehnanou roztomilostí japonského anime. Mistrně namíchaný koktejl zdánlivě neslučitelných ingrediencí. Kdo na tuto hru přistoupí, ohromně se pobaví. Kdo není ochoten, ať to radši vypne, nebo se zbytečně naštve. ()

actionman852 

všechny recenze uživatele

Nuž, aj keď tie bitky sú unreal (aspoň tie, v ktorých figuruje duo HG a BD), je to film, ktorý ma vždy pobaví. Super zápletka, hlavné postavy sú fajn, najmä postava HIT-GIRL (Chloe Moretz) ktorú úplne žerem a tiež Frank D'Amico (Mark Strong). Aj keď radšej pozerám filmy v originálnom znení, český dabing je v tomto prípade TOP. Jo inak Chloe v tom kostýme vypadá drsnejšie ako Nicolas Cage ("ten chlap co vypadá jako Batman"). ()

Blablador 

všechny recenze uživatele

Brutální psychologický nářez. Byl jsem mile překvapen formou zachycení naší reality a absencí přitroublé komixové mytologie pro frustráty (Iron Man, Kapitán Afektica, Superblb, X-Men apod.). Looser z ulice najde sílu změnit ten bordel kolem v sobě samém. S pomocí virálu vytvoří pozitivní mem jako prase a divák si uvědomí jaký je rozdíl mezi skutečností a médiem podanou iluzí. Autor ukazuje těm lidem kolem, jaké jsou ovce a hromady sraček. Hrdina samozřejmě dostane časem do držky, to k životu patří, ale pak nastoupí super fotr, který i když to vychytal pro sebe, dělá všechno pro to, aby v těch sračkách naučil plavat i svoji dceru. Rituál opuštění otce příchází nečekaně brzy a taťkova holčička musí odhodlaného loosera dokopat na jiný level, protože jsou v tom teď sami. Mistrné podobenství. ()

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Ked si clovek odpusti tu prehnanu nerealnost typu vymienanie zasobnikov v dvoch devinach, vo vzduchu, bez pouzitia ruk, a koniec koncov aj samotne "pro killer" dievcatko, tak sa jedna o dost dobry, miestami celkom vtipny film. Slusny napad, vyborne spracovanie, pekne zahrane. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Můžete se nad tím rozplývat jak chcete, já se z toho neposadil na zadek ani náhodou. Už jen ta komiksová tématika mě sama o sobě nudila, stejně tak hlavní latexový hrdina. Naopak dobře vyznívaly dialogy v tarantinovském stylu. Výsledek je takový, že dvojku si určitě pořizovat nebudu. ()

Raketka12 

všechny recenze uživatele

Tento film prostě patří mezi jedničky! vážně dobrá komedie a Chloe mám díky roli zabijačky zařazené mezi oblíbenými. Toto byl prostě Nářez!! ()

Zuzka2000 

všechny recenze uživatele

Teď už vím co to znamená nakopat prdel! :-) Pardon, že jsem sprostá, ale právě jsem objevila nadšeně nové univerzum. Mathew Vaugh mně svým stylem zaujal a už brzo se dám i do Kingsmana, kterého mi každý doporučuje, ale zatím jsem se do něj ještě nepustila. ()

monia 

všechny recenze uživatele

Skvelá vec, ktorá funguje bez ohľadu na vek diváka a to nemusíte byť vobec fanúšik superhrdinov. Angličania to proste vedia urobiť dokonale (tu v spolupráci s USA), film funguje ako celok, výborná atmosféra, skvelé výkony a pozor, nedajte sa zmiasť prostredím, film nie je len pre teenagerov. Inteligentné dialógy a skvelá réžia film posúvajú ďaleko za obyvklú zábavu piatkového večera. ()

Talbotus 

všechny recenze uživatele

Slušný nářez. Skvělá hudba a pěkné zpracování mě vede k odpuštění odchylek od předlohy. Film má skvělý spád a od začátku do konce se nudit nebudete. ()

Missfit 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Lidové skvosty s možná trochu přízemním humorem jako např. Slunce Seno či Malá Velká Británie tady v hodnocení balancují někde v průměru a tohle má být 159. nejoblíbenější film ever? Těžko říct, jestli je to jen tím, že jsem na ten film koukal ve 2 ráno a možná mi některé pointy unikly. Spíš bych ale řekl, že kostru filmu jsem nejspíš odhadl správně. Především jsem si tento snímek pustil s nadějí jakési KOMEDIE či zábavy. Ve skutečnosti jsem ale dostal dost zvláštně pojatou směsici rádoby akčního bijáku a lá Smrtonostná past, rádoby teenagerovské komedie a lá Prci Prci Prcičky, komiksový nádech z Batmana a někde v pozadí schoulenou snahu režiséra o vlastní vtípky a gagy, které byly více či méně úspěšné. Celý ten film neměl příliš potřebu držet pohromadě, i když to možná naopak byl záměr. A to je vlastně i problém celého filmu. Tak nějak jsem nepochopil, o čem to vlastně mělo být a co mi to mělo přinést. Na jakou diváckou skupinu měl film mířit? Protože jestli na všechny dohromady (od druhé půlky filmu to tak i vypadalo), byla to asi jedna z největších slátanin, kterou jsem kdy viděl. Na druhou stranu, některé skryté pointy dávaly smysl a místy jsem se i zasmál. Tím ale zábava skončila. 50 %. ()

Mickel.Stekr 

všechny recenze uživatele

Film mě docela překvapil a docela se mi líbil. Film si vůbec nehrál na nějakou neralistickou pi***u když bylo nutnou ukázal krev a ne jen trochu ale hromadu krve. Sice nemám rád násilí ale tento film mi ukázal, že se nebojí ukázat nějakou skutečnost trochu jako Game of Thrones :D Když jsem si ho všiml říkal jsem si jaká to bude zase kravina :D Ale co bych dodal. Hodnocení 86% ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama