Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou neděli ráno jsme mohli vidět tento dětský pořad. V každém dílu byly různé pohádky a v pořadu vystupovali i postavičky Jů, Hele, Hary Šoumen, Muf Supermuf, Tryskomyš, Šamšula atd. (duklak2)

Zajímavosti (28)

Volha (2023) (seriál)

  • Roli vedoucího autoparku ČST hraje Jiří Lábus. Z hereckého obsazení Volhy to byl on, kdo s televizí spolupracoval nejdéle. Od roku 1980 pravidelně namlouval postavu Jů v pořadu Studio Kamarád (od r. 1980). Komunističtí cenzoři pak zasahovali do jednotlivých dílů pořadu Možná přijde i kouzelník (od r. 1982), ve kterém účinkoval s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Kornem. A na čas i zastavili jeho vysílání. (Česká televize)

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál)

  • Při natáčení epizody "Zítra točíme v Aši", kdy se v hotelu Meteor odehrává natáčení porna, se paradoxně ve vedlejším ateliéru natáčel pořad pro děti Studio Kamarád (od r. 1980). (MTHRFCKR)

Ota Jirák

Kozí příběh se sýrem (2012)

  • Tvůrci filmu získávali finanční prostředky i z podpůrného prodeje triček, knížek (Filmový příběh, Kozí pohádky a Kozí diář), hraček či Kozích her pro iPhone a iPad se související tematikou. Všemožných akcí pro děti se dokonce účastnil maskot Koza, která vystoupila i v pořadu Studio Kamarád (od r. 1980). (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama