Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela mě nasralo, že takovouhle super komedii zdejší distributoři vůbec neuvedou do kin a místo nich si tam nahází kopu bůhví jakých sraček, na které se nedá podívat ani, když si je člověk někde ukradne. Nevím čím to je, jestli jsou to vzájemná lobby mezi distributorskými a produkčními společnostmi nebo jsou prostě jenom tak debilní, ale podstatné je, že my pak přicházíme o super filmové zážitky a musíme se k nim dostávat jinou, daleko složitější cestou. Přitom ale tenhle film má co nabídnout. Výborný, nekompromisní humor, perfektní, fajnovou dvojku, parádní, pro mladý atraktivní příběh. Co víc si v dnešní době od komedie přát. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $138,447,667Tržby Celosvetovo $201,915,539Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,536,069 //počet predaných kusov 754,140Tržby za predaj DVD v USA $30,348,305 //počet predaných kusov 1,744,421║ je to len obohraná šablónka scén na istotu pripomínajúca praštenosť ako Fízli zo zálohy, ktorá má aspoň miestami celkom zábavnú údernosť, krátky výstup Johnny Deep-a bol otras /55%/ ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Byť mnoho zábavných momentů, minimálně stejný počet těch, kde se koutek úst pozvedne tak akorát když vám po tváři začne lézt moucha, aneb hopkavá Straße. Vlastně není nic moc dalšího ho říct, snad jen že potenciál byl mnohem větší, než jak dopadl výsledek. [ ano, mohl bych tu psát o geniálním cameu, ZZ top motorkáři, Ice Kubovi a dalších věcech, ale... Nemůžu, zakázali mi to zlý gang hypergalaktických Orangutanů s fialovými chlupy za můj komentář k posledním opicím. Sakra. ] ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Michael Bacall | Hudba: Mark Mothersbaugh | Produkcia: Stephen J. Cannell, Neal H. Moritz | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: MGM, Original Film, Lord Miller Productions, Relativity Media | Rozpočet: 42 miliónov $ | Tržby: 201,383,863 $ || Presne toto človek potrebuje na nenáročné večery. Ľahko stráviteľný príbeh presýtený so sviežimi gagmy, a pritom s hodnotnou výpravou a hereckou gardou. Tatum je veľmi príjemný na plátne, a jeho kolega v roli loosera k prekvapeniu nie je otravný. To sa stáva málokrát, ako aj gradácia pri tomto žánru, a to sa jednoducho cení. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Divoká záležitosť, ktorá kombinuje faktory teenage- spolu s police buddy- movies kde šialenstvo rastie exponenciálne s ubiehajúcim dejom až do rozmerov, ktoré som fakt nečakal :) Práve vďaka gradujúcemu tempu, nezmyselnosti a cameu Johnnyho Deppa je tento film zaujímavým kúskom, ktorý pobaví svojským štýlom. [3 a pol *] Hey! stop fucking with Korean Jesus! He ain't got time for your problems! He's busy... with Korean shit! ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Jonah Hill (Schmidt) zhodil kvôli úlohe až 18 kilogramov z váhy, a to najmä preto, lebo musel vykonať mnoho fyzicky náročných kaskadérskych kúskov. (harryy)
  • Vůz, kterým Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) přijedou první den do školy, je sportovní vůz Chevrolet Camaro z roku 1970. (Kirman)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama