Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 156)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Michael Bacall | Hudba: Mark Mothersbaugh | Produkcia: Stephen J. Cannell, Neal H. Moritz | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: MGM, Original Film, Lord Miller Productions, Relativity Media | Rozpočet: 42 miliónov $ | Tržby: 201,383,863 $ || Presne toto človek potrebuje na nenáročné večery. Ľahko stráviteľný príbeh presýtený so sviežimi gagmy, a pritom s hodnotnou výpravou a hereckou gardou. Tatum je veľmi príjemný na plátne, a jeho kolega v roli loosera k prekvapeniu nie je otravný. To sa stáva málokrát, ako aj gradácia pri tomto žánru, a to sa jednoducho cení. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Pane, pokud budu muset někomu vykouřit péro... tak to udělám. Nerad, ale udělám." Film, o který se nikdo neprosil a nikdo od něj nic nečekal, a vyklube se z něj taková šleha. Nahláškovaná ultrapohodovka, s láskou parodující akční žánr (a speciálně Baye) a ideální do dvojprogramu se STARSKY A HUTCH, JEDNOTKA PŘÍLIŠ RYCHLÉHO NASAZENÍ, BENGA V ZÁLOZE nebo ZELENÝ SRŠEŇ, jejíž pohodovost a vtipnost jde na vrub dvěma skvělým dvojicím - Lordovi a Millerovi za kamerou a Hillovi a Tatumovi před ní. Permanentně nasraný a hypervulgární černošský kapitán Ice Cube a retardovaná honička po ucpané dálnici plná přebíhání a nevybuchujících aut jsou boží. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nevim, kdo mohl čekat, že se z tohoto filmu stane hit. Ale stalo se. Hlavní roli uzmuli Jonah Hill (aka na střední neoblíbený šprt) a Channing Tatum (aka největší borec, kterej střední jen proplul). Tihle dva mají utvořit dvojici a vyřešit případ, který je navrátí zpět na střední. Vtipné na tom je, že tentokrát se role obrátí, protože časy se prý změnily. Celý film působí jako vyvážený mix zábavy a těch 100 minut krásně plyne, a vše vrcholí skvělým cameem jedonoho herce ze seriálů, a za něj pátou hvězdičku...85% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která lehce zavání nostalgickým vzpomínáním na seriál. Výborné obsazení, Tatum (debilní hrouda svalů) a Hill (tlustý šprt) se v rolích našli. Nahození do neznámého prostředí, nekorektní fóry a výbuchy zabírají. Občas je to celé dost přepálené, ale 21 má hodně vynikajících momentů. Sem s dvojkou. To očekávané cameo je geniální. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Komedie v červených barvách? "Na to se musím podívat," řekl jsem si a udělal pro to vše. Počkal jsem, až přestane pršet, bude volný víkend, PPL přiveze pytel smíchu z Aukra, manželské povinnosti budou splněné. Jakmile jsem si odškrtal body ze svého ha ha seznamu, pustil jsem film, který prý vychází z docela úspěšného krimi seriálu o tajných agentech infiltrovaných na americké hájskůl. Párkrát jsem se zasmál, ale řeknu vám, je to trochu přeceňovaný. Hlášky Jonahaha Hihilla mě už nějakou dobu docela míjí (i když s kilem kokainu v prdeli ve filmu Dostaň ho tam docela válel) a celková koncepce: dejte dva nesourodé debily do netypického prostředí, lopaty se tomu budou smát, mě už také zorničky zrovna dvakrát nerozevírá. Nejvtipnější položkou celého filmu mi nakonec přišel drsňák Ice Cube, který měl ovšem žalostně málo prostoru. Neříkám, že film je špatný nebo nepovedený, ale u některých komedií obecně hodnocených hůře jsem se bavil mnohem lépe. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Odhadované náklady na výrobu byly 42 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Při závěrečné přestřelce na maturitním plese má jeden z členů motorkářského gangu československý samopal vz. 61 Škorpion. (Pimburger)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno