Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Vrahouni dokázali být na chvíli celkem zábavným filmem, jehož největším problémem bylo to, že netrval jen chvíli. Tím pádem se ukázalo, že ve zbytku času nemá zase až tolik co nabídnout, takže přišel čas na typická romantická klišé i na značně pitomou druhou polovinu snímku. Ta mě přesvědčila o tom, že si scénáristé a režisér musí zřejmě dobře rozumět, ale nemohou totéž žádat i po mně. Takže po letech musela hvězdička dolů (a to jsem byl ještě hodný). ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přihodí se občas, že se k filmu dostanu přes jeho soundtrack. Tak třeba k Vrahounům mi dopomohla svižná hudba jednoho z mých nejoblíbenějších současných skladatelů Rolfe Kenta. A světe div se, jsem rád, že mě k nim popostrčila. Obzvlášť ve srovnání s průšvihem Zatím spolu, zatím živi působí tenhle film jako svěží a snad i originální podívaná plná jemného humoru a pohodové atmosféry. Ashton Kutcher mi (jak je to možné??) nebyl ani trochu nesympatický a s Katherine Heigl dali dohromady zajímavý pár, korunu hereckém obsazení ovšem nasadil výborný tatínek Tom Selleck. Nenechte se odradit, vydržte první víceméně konverzační půlhodinu, a myslím, že vás Vrahouni pobaví. Od scény autohoničky přes reaktivaci agentů všeho druhu až po vtipný závěr.Slušné tři a půl zaokrouhluji nahoru – čistě natruc Tomovi a Cameron, kterým chybělo všechno, co tady je. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná u konce takové fajn, mělo to celkem spád, sice to mezi ústřední dvojicí nejiskřilo, ale dalo se. Jenomže pak to člověk vypne a rozleží se mu to v hlavě a uvědomí si, jak strašně nelogickou blbost viděl. V podstatě ani nevím, za co ty dvě hvězdičky dávám. Asi za spád a že jsem u toho neusnula. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela slušná oddechovka. Ashton Kutcher mi sympatický není, ale Katherine Heigl stíhá za oba... V několika sekvencích je to mírně trapné (hned začátek), fajn míst se ale nejde víc. Za pár dní si sice nebudu pamatovat, že jsem Vrahouny viděl, ale v rámci možností z nich teď mám spíše pozitivní dojem. 5/10 ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Kačerku, Kačerku, s tebou asi budu mít problém. Deptals mě jako Evan v Butterfly Effect. Bavils mě jako Kelso. A, no ... bavils mě jako hitman, tim špatnym způsobem tentokrát. Jako, uf, já fakt nevim - brain on při tom vybírání rolí, konečně už! --- Jinak jsou ale Killers v zásadě fungujícim akčňákem s nádechem romantiky a humoru (ten bych zvlášť chválil). Katherine zvládá působit vznešeně a sladce zároveň, sluší ji každej ze 152 nahozenejch účesů a podobně nenáročný filmy docela v klidu odtáhne sama, to moc dobře víme. Z čeho už ale bohužel regulérně bolely oči, byla akce a leteckej pohled na zcela očividně počítačový městečko. To se jako vážně nenašly prachy na jeden blbej záběr z vrtulníku? Ach ten pohodlnej Hollywood ... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama